Hva mangfold egentlig innebærer

Mangfold betyr færre av den opprinnelige befolkningen, men kun i europeiske land. Dette er noe man legger merke til hvis man følger med på dem som snakker om mangfold i Europa og USA og som stadig kommer med klager om at det er for lite mangfold i en institusjon, en by eller et helt land. Disse klagene kommer ikke i land i den tredje verden, disse landene har lov til å være etnisk homogene. Et godt eksempel er klagene om at det norske kvinnelandslaget er for hvitt. Det norske kvinnelandslaget er for hvitt!

Fotballjentene-Dagbladet

Kan du forestille deg en tilsvarende klage i et ikke-europeisk land? Som noen påpekte, selv i Norge er det lag som har minst like lite mangfold (bare av den motsatte typen), men man hører ikke disse klagene om det «norske» cricket-landslaget.

cricket_858

Dette viser at det overhode ikke handler om mangfold og at det aldri har handlet om mangfold. Det handler om færre europeere. Ikke bare det. Det handler om færre europeere i europeiske land. Dette er ganske utrolig. Hvorfor skal vi ikke kunne få ha våre land slik de er? Hva er galt med en viss homogenitet i Europa? Dalai Llama påpekte at masseinnvandringen av kinesere til Tibet ville føre til at Tibets egenart ødelegges. Han beskrev det som en type kulturelt folkemord. Det høres dramatisk ut, men det er akkurat det det er. Forskjellen er at han ble hørt av verdenssamfunnet og at mediene forsterket hans budskap. I europeiske land gjør mediene sitt ytterste for å promotere multikulturalisme. Det medfører at vi først blir en minoritet i eget land, så etter hvert, på et eller annet tidspunkt, vil vi opphøre å eksistere som folkeslag. Og dette skjer med våre politikeres viten og vilje. De kan stoppe det, men de nekter å gjøre noe. Heldigvis er det mange europeere og hvite amerikanere som er i ferd med å våkne opp og som krever at noe endelig gjøres. La oss bare håpe at mange nok våkner før det er for sent.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s