Modig brun kvinne mot ekstremt slemme rasister

I Dagbladet skrives det om Deeyah Khan, en «norsk-britisk» filmskaper som er så modig at Dagbladets lesere må ha følt enorm inspirasjon til dydsblotting i kommentarfeltet blant sine overvektige venninner over mangfoldige flasker vin.

Deeyah KhanDeeyah Khan blant morderiske nazister. Utrolig at hun tør å risikere livet på denne måten.

En spinkel jente med store oppspilte øyne og svak stemme, av og til med en hjelm over de mørke hårtustene, omgitt av menn med tatoverte hakekors og naziflagg – det er norsk-britiske Deeyah Khan på jobb.

Rørende. Videre fortelles det om de helt urimelige og ikke minst ekstremt SLEMME reaksjonene da Deeyah informerte ignorante briter om at Storbritannia aldri kommer til å bli hvitt igjen. Fremtiden er brun, hvorfor er dette så vanskelig å forstå?

Ideen om å møte fienden kom etter et intervju hun ga til BBC for et år siden. «UK kommer aldri til å bli hvitt igjen,» sier hun og viser til innvandrere og folk som i likhet med henne selv har foreldre fra Pakistan, Afghanistan, India, Somalia. Hun sier også at det er liten vits i å drømme om gamle dager i England eller i innvandrernes opphavsland; folk må erkjenne og tilpasse seg at de lever i en multietnisk virkelighet.

Britene likte tydeligvis ikke dette. Maken til intoleranse! Dette landet tilhører da for fanden ikke dere, hvite folk! Landet ble bygget på svetten og blodet til fargede mennesker som ankom på 1960- og 70-tallet. Før det var Storbritannia ingenting. Disse primitive menneskene levde fortsatt i huler da de fargede ankom England og viste den hvite mann hvordan man anvender teknologi. Og de få gnisningene som har vært skyldes hovedsakelig intoleranse og rasisme fra hvite.

Det er på tide å legge bak seg slike utdaterte holdninger. De har ingen rot i virkeligheten, dette er kun irrasjonelt hat og medfødte fordommer. Har de ikke fått med seg at vi er i 2017!?

Heldigvis kan man se at det går i riktig retning for Storbritannia. Etniske briter er nå i mindretall i sin egen hovedstad, noe som er ganske imponerende spør du meg. Fremtiden er lys!

…eller mørk alt etter hvordan du ser på det.

White genocide

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s