Skjøger som sutrer

slut-miley-cyrus

Vi lever i en degenerert tid. Skamløse tøyter og sexologer som oppmuntrer dem til å fortsette med sin motbydelige oppførsel. Gud hjelpe oss alle.

Aftenposten:

Jeg er en singel jente som har et problem. Jeg debuterte seksuelt da jeg var 16 år. I periodene jeg har vært singel, har jeg møtt flere gutter og hatt flere sexpartnere. Ikke typ bare et ligg på byen, men gutter jeg har hatt noe mer sammen med. I alt har jeg ligget med 16 gutter og synes ikke det er et problem.

*host* Tøs *host*

Problemet er likevel at jeg er redd for at neste kjæreste skal dømme meg for mitt antall, noe jeg syns er urimelig.

Tvert imot bør han føle seg beæret siden andre har gjort slik en grundig prøvekjøring i forkant. Han bør gi deg alle sine penger for noe andre fikk helt gratis da du var mindre utvidet

Jeg ser på sex som noe fint mellom to mennesker, og det er like spesielt selv om det skjer med flere gutter syns jeg.

Hahahaha! Det er akkurat like spesielt om hun har hatt 100 peniser i munnen eller om hun er helt uerfaren. Ingen forskjell overhodet!

Svaret fra Nanna (man skulle nesten tro at foreldrene hennes forutså at hun kom til å bli smellfeit) er ikke stort bedre enn spørsmålet.

nanna

Nanna Klingenberg, også kjent som Tyrones favorittkvinne. T H I C C

Blant annet er forventningene til kvinners seksualitet mange og motstridende. Vi skal gjerne være lekne og selvsikre i sengen med masse kunnskap og teknikk, men samtidig ikke ha noe særlig erfaring eller tidligere partnere.

Ingen mann trenger en kvinne som har erfaring fordi akten avhenger først og fremst av hva mannen gjør. Den eneste erfaringen en kvinne trenger kan hun få med én mann, det at det er nødvendig å ligge med et lastebillass med menn er oppspinn spredd av stygge feminister for å sette kjepper i hjulene hos sine penere konkurrenter (det finnes riktignok andre grunner i tillegg). Jo færre partnere en jente har hatt, jo bedre. Jo større er også sannsynligheten for at ekteskapet varer. Merkelig det der.

Dessverre møter jeg fortsatt mange unge som forteller at guttene får «creds» mens jentene blir stemplet som «løse» dersom man har flere sexpartnere, noe som både er diskriminerende og trist.

Dette har et biologisk opphav. Menn skal spre genene sine i den grad de kan, mens kvinner må tenke seg mer om fordi sex har større konsekvenser for dem. Grunnen til at kvinner som ligger rundt blir sett ned på av både menn og av andre kvinner er følgende: Hvis en mann i tidligere tider ikke brydde seg om at hans kvinne lå rundt med mange menn, var det en stor sjanse for at han endte opp med å oppdra barn som ikke var hans egne, noe som er katastrofalt utifra et evolusjonsmessig perspektiv. Genene hans føres da ikke videre. Dette innebærer at menn som var skeptiske og dømmende overfor kvinner som ligger rundt vil ha en evolusjonsmessig fordel sammenlignet med de som ikke er det. Av den grunn er vi etterkommere av mange flere menn av denne typen enn de som var likegyldige til at en kvinne ligger med mange menn. Så dette er heller ikke noe som kommer til å endre seg med det første. Evolusjonen skjer sakte og disse instinktene sitter i oss mennesker lenge. Så «dobbeltmoralen» kommer til å være med oss en god stund til (vi kan takke Vårherre for det i hans evige maskuline visdom).

Divorce and sexual partners women
Stabiliteten blir lavere jo mer promiskuøs kvinnen har vært. Hvem kunne forutsett noe slikt?

Resten av artikkelen er for det meste oppmuntring til ytterligere tøs-oppførsel samt forsikringer om at hun ikke trenger å fortelle hva hun har gjort til en fremtidig partner. Enhver mann som leser dette bør tenke at en jente som er defensiv når disse spørsmålene stilles bør presses ekstra sånn at man kan finne ut i hvor stor grad hun har slengt med slufsa da hun var yngre. I tillegg, som man kan se på figuren, er det for denne jenta på 21 år en sannsynlighet på rundt 80 % for at hun skiller seg hvis hun først blir gift. Lykke til!

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s