Sverige løser problemet med voldtekter

 

Sweden immigration rape

Når det gjelder det å være progressive og fremadtenkende er det vel ingen som slår svenskene. Hvis du ikke er et degenerert misfoster eller en utenlandsk voldtektsmann kan like godt svenske myndigheter ta ifra deg passet. Da er du ikke skikkelig svensk!

Og det er ingen planer om å endre Sveriges stødige kurs mot undergangen. Nå skal de innføre en lov som forbyr sex uten «tydelig samtykke». Grunnen til å innføre dette er todelt. Det første er at man terroriserer svenske menn og gjør deres interaksjoner med kvinner enda mer utfordrende. Dette alene er nok til å blidgjøre svenske feminister. Det andre er at det bidrar til å skjule hvem det er som faktisk begår voldtekt i Sverige. Man blander voldtekt sammen med de mest uskyldige bagateller og plutselig er svenske menn representert blant «overgripere». Så enkelt var det å løse problemet med ikke-vestlige voldtektsmenn i Sverige. 

Efter många års kamp får vi äntligen en förändring i och med den nya sexualbrottslagstiftningen som kan bidra till att fler utsatta får rätt stöd och hjälp och att fler grova sexualbrott kan leda till åtal och dom. Till sommaren träder – förhoppningsvis – den efterlängtade nya lagstiftningen i kraft. En lagstiftning som fokuserar på frivillighet. Har man inte uttryckt att man vill ha sex är det ett övergrepp. Fokuseringen på frivillighet kommer att leda till att utsatta i stället för att höra frågor i rätten om vad hen gjorde för att visa att hen inte ville, kommer vi att kunna vända på frågan: Vad gjorde den misstänkte för att förvissa sig om att den andra personen faktiskt ville ha sex?

Dette betyr altså at det må bevises at en kvinne har gitt samtykke. Kanskje det å filme sex kommer til å bli standard praksis for å sikre seg mot falske anklager om voldtekt. Men kun hvis du har husket å spørre henne og hun eksplisitt sier at hun vil. Uansett er dette enda et steg i feil retning for søta bror. Hvor lang tid vil det ta før den økende polariseringen fører til borgerkrig?

Selvfølgelig er det svenske menn som må skjerpe seg. Calle og Gustav gjør knapt annet enn å overfalle kvinner og gjengvoldta dem, særlig hvis de har minoritetsbakgrunn. Noen må stoppe disse jævla hvite mennene!

En annen side av dette er at å be om samtykke hele veien ødelegger stemningen raskere enn å fise høylytt under forspillet. Bare se på denne videoen fra USA hvor det vises hva dette med «entusiastisk samtykke» faktisk innebærer. Sjansen for å bli kvalm er 120 %.

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s