Trond Giske blir svelget opp av #MeToo

 

trond giske
Den følelsen når feminismen du var med på å tvinge på det norske folk er i ferd med å spise deg levende. LOL

 

Det kunne ikke skjedd med en bedre fyr. Trond Giske sitter virkelig i klisteret og ser ut til å bli den første høytstående nordmann som faller i kjølvannet av #MeToo. Stakkars Trond. Hvordan kunne han vite at de søte feministene han la armen rundt en sen kveld på AUF-nach skulle vende seg mot ham på denne måten? Jeg synes nesten synd på fyren der han står i intervju med NRK og ser ut som om han nettopp har blitt truffet av lynet. Spørsmålet nå blir: Vil dette føre til at Giske er ferdig som politiker? Utvilsomt. Han må ikke nødvendigvis avgå med en gang, men hans karriere er så godt som over. Enkelte av harpyene i hans eget parti har allerede kommet med krav om at han trekker seg etter anklagene om upassende oppførsel.

NRK:

Vanja Grut er kvinnepolitisk ansvarlig i Aust-Agder og støtter partileder Jonas Gahr Støres håndtering av varslene mot nestleder Trond Giske.

Samtidig mener hun det kan være problematisk for partiet om Giske fortsetter.

– Jeg frykter dette kan skade oss, som et likestillingsparti. Kommer det flere historier, noe Giske selv har gitt utrykk for, blir det svært vanskelig.

Burde han trekke seg?

– Jeg mener det. Det stilles tydelige krav til ledere og nestledere, spesielt med bevisstheten vi har fått siste tiden, sier hun og viser til metoo-kampanjen.

Metoo-kampanjen er gaven som fortsetter å gi. Hvis noe av det samme skjer i Norge som i USA kan vi forvente en betydelig utrenskning av perverse politikere og media-persoligheter den nærmeste tiden. Jeg krysser fingrene. Men sannsynligvis har vi mindre av et visst element i Norge enn USA som gjør at vårt system dessverre kommer til å slippe billigere unna. Uansett, Trond, du kan takke deg selv!

Som en bonus følger bilder av kvinnene som syns Giske må gå.

vanja grutVanja Grut

Siri sandvik
Siri Sandvik

Eva Hove
Eva Hove

feelskek

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s