Charlottesville: Alt Right-aktivister gjorde ingenting galt

Charlottesville-White-Nationalist-Rally

I august 2017 fant den såkalte Unite the Right-demonstrasjonen sted i Charlottesville. Bakgrunnen var at monumentet til sørstatsgeneral Robert E. Lee skulle fjernes, noe som skjer som en fortsettelse av planen om å viske ut alle spor av hvite menn i USAs offentlige rom. Demonstrasjonen endte med massiv vold fra venstreekstremister og at en svært overvektig kvinne døde av hjerteinfarkt. Flere i Alt Right-bevegelsen har sagt at volden aldri hadde skjedd hvis ikke det var for at politiet ikke gjorde jobben sin. Nå bekrefter en uavhengig rapport at aktivistene hadde rett i sine utsagn. Politimesteren i byen har blitt tvunget til å trekke seg etter kritikk i forbindelse med den uavhengige granskningen. 

Violent Clashes Erupt at "Unite The Right" Rally In CharlottesvilleStill deg selv spørsmålet: Hvorfor skulle James Fields ødelegge en så kul bil med vilje?

Washington Post:

Charlottesville Police Chief Alfred Thomas resigned abruptly Monday, just 17 days after the release of a report that was highly critical of the police department’s handling of a white-supremacist rally in August that turned deadly in the Virginia city.

The 207-page report prepared by Timothy Heaphy, a former U.S. attorney for the Western District of Virginia, concluded that the department was ill-prepared, lacked proper training and had a flawed plan for managing the Unite the Right rally that drew hundreds of neo-Nazis and white nationalists to Charlottesville on Aug. 12 and resulted in violent clashes with counterprotesters. The lack of adequate preparation led to “disastrous results,” Heaphy wrote.

Dette går nok høyere enn politimesteren. Borgermester Mike Signer er sannsynligvis involvert i det som best kan beskrives som et borgerrettighetsbrudd fra myndighetenes side. Fredelige aktivister ønsket å demonstrere mot fjerningen av sørstatsmonumenter, men fikk ikke engang mulighet til å gjennomføre arrangementet på grunn av fullstendig rabiate venstreekstremister.

Når det gjelder dødsfallet til Heather Heyer, virker det mest sannsynlige å være at James Fields fikk panikk da voldelige kommunister (såkalt Antifa) angrep bilen hans og han kjørte inn i mengden som en følge av dette. Det er fastslått av Heyers mor at datteren døde av hjerteinfarkt og bilder viser at Heather aldri ble truffet av bilen. Istedet ble hun dyttet overende av en annen kommunist og fordi hun var massivt overvektig ble dette fallet for mye å håndtere. Hun døde uten at James Fields Challenger i det hele tatt kom borti henne. I så måte er siktelsen om overlagt drap fullstendig absurd. Fields blir neppe dømt for dette, men faktisk bør han frikjennes fullstendig. Det finnes eksempler på at folk i biler har blitt dratt ut og slått ihjel av en mobb. Skulle han bare vente på at ekstremistene som angrep bilen hans dro ham ut og begynte å gå løs på ham i tillegg? Fields hadde all rett til å frykte for sitt liv og det er ikke rart at han tråkket på gassen. 

Heather fatty
Direkte sitat fra Heather Heyer

Spør deg selv hva du ville gjort hvis du så dette vesenet komme mot deg?

James Fields gjorde ingenting galt.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s