Paul Nehlens valg av bøker er verre enn holocaust

Paul Nehlen - Free-Helicopter-Rides-800x430Paul Nehlen er en bra fyr. Bare se på denne tweeten så skjønner du noe av hva jeg mener: 

The Culture of Critique ser kritisk på jødisk innflytelse og er derfor noe av det verste den amerikanske eliten kan tenke seg. (((Mediene))) har ikke tatt innrømmelsen pent. Løgnerpresse-representant Jake Tapper syns Nehlens valg av bøker er påbegynnelsen av Holocaust 2.0. 

Det at Nehlen er en slik grusom antisemitt (kan du tenke deg noe verre enn å lese en bok som kritiserer jøder?) og har utfordret Paul Ryan som Speaker of the House betyr at mediene nå må gjøre sitt ytterste for å ødelegge ham. Breitbart ser ut til å gi etter for presset, noe som nok en gang understreker at amerikanske jøder har absolutt ingen makt i USA. Kanskje kan man til en viss grad forstå at Steve Bannon ikke vil assosieres med folk som går for langt i det å være ærlige, men vil han virkelig tjene så mye på å ta avstand fra Paul Nehlen? Ingenting som Nehlen har sagt er ekstremt. Han har ganske enkelt forsvart seg etter angrep fra motbydelige neokonservative istedenfor å gi etter som så mange andre politikere gjør. Gud forby at noen har baller til å ikke si unnskyld når noen prøver å tvinge ham til det. Det er tydelig at Bannon har noen av de samme meningene som Nehlen, men at han av taktiske årsaker velger å ikke snakke om det. Greit nok. Men det er en grense for hvor lenge man kan skjule hva man egentlig mener og få respekt av de som vet hva som virkelig er årsaken til problemene i Vesten. I tillegg kan man spørre seg hvor effektivt det Bannon gjør vil være hvis han og de han støtter bare er litt hardere på innvandring enn vanlige «konservative», men ellers nesten like. Hvis han bare kan assosieres med uttalte zionister og ingen som påpeker hva folket faktisk ønsker, blir det vanskelig å si noe imot dem som påstår at Bannon er blitt en del av establissementet. 

OvertonWindow

Overton-vinduet er i ferd med å bevege seg i riktig retning. Politikere må følge på og være tøffe slik at politikken følger de store kulturelle endringene som skjer og som vil fortsette å skje i tiden framover. Hvis Bannon prøver å motsette seg endringene, vil han miste sin popularitet blant nasjonalister i USA og Europa.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s