Tidligere crack-misbruker Oprah Winfrey vurderer å bli USAs neste president

Oprah nbc president tweetDet ser ut som Oprah, akkurat som Hillary Clinton, er medienes kandidat. Tweeten har nå blitt slettet.

Ingen kan si at tiden som har gått etter at Trump stilte til valg i USA og vant mot Hillary Clinton har vært kjedelig. En venstreside som har gått fullstendig fra vettet, et establissement som har blitt påført slag etter slag i forbindelse med #MeToo-kampanjen og de villeste anklager for å prøve å fjerne en sittende amerikansk president. Uansett hvilken side man er på er det ingen tvil om at 2016 og 2017 var to veldig begivenhetsrike år. Men det ser ut til å fortsette inn i 2018 og videre framover. Nå vurderer den amerikanske talkshow-verten Oprah Winfrey å stille som presidentkandidat ved neste valg. 

Washington Post:

Oprah Winfrey has been hinting at a possible run for president for a while now, and she got a test run during the Golden Globes on Sunday night.

After host Seth Meyers made a joke about wanting Winfrey to be the next president, Winfrey took to the stage to accept the Cecil B. DeMille Award and deliver a powerful speech that wound up as the biggest moment of a night already rife with politics — particularly the politics of sexual harassment and the #MeToo movement. Winfrey, to her credit, seized upon that moment and delivered a memorable speech that had plenty of people besides Meyers imagining her on the 2020 campaign trail. Afterward, her longtime partner Stedman Graham said of Winfrey running: “It’s up to the people” and “She would absolutely do it.”

Oprah Winfrey mot Donald Trump! La oss nå håpe at dette ikke er en spøk eller et publisitetsstunt. Og jeg tror heller ikke det er det. Oprah er akkurat den typen som tror at hun kan gjøre det som trengs for å fikse USA til tross for at alle som vet noe som helst om hva som har skjedd de siste årene skjønner at dette kun vil være å helle bensin på bålet. Hun ville fortsette i samme retning som Barack Obama, men sannsynligvis vil hun være mye mer ekstrem enn Obama var. Enkelte tenker sikkert: Hva så? Hva var så galt med Obama? Vel, svaret er enkelt hvis dere ikke liker Donald Trump. Uten Obama som president i åtte år hadde det aldri vært mulig å få Trump i Det Hvite Hus. Vil venstresiden virkelig gå for enda mer polarisering? Sannsynligvis vil det gå i denne retningen uansett, men Demokratene vil nok være tjent med å tråkke litt på bremsen nå som motstandere som Jeb «please clap» Bush ikke er akseptable alternativer for velgerbasen til Republikanerne.

Knapt et tørt øye i hele ekkokammeret! Jeg håper med hele mitt hjerte at Oprah stiller til valg i 2020. Faktisk vil jeg, på vegne av redaksjonen i Dagens Blest, stille meg bak Oprah Winfrey som Demokratenes presidentkandidat. Hun kommer til å lykkes der Hillary feilet så fullstendig. Jeg lover 😉 Og hvis Oprah stiller tror jeg faktisk valgkampen i 2020 blir enda mer underholdende enn den var i 2016. 

MAGA!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s