Hennes & Mauritz viser hvorfor de er den offisielle klesprodusenten til Alt Right

HMSHIRT1-coolestmonkey
Hvor er løgnen?

Tidligere har blant andre New Balance, Papa John og J.K. Rowling blitt utropt som henholdvis de offisielle joggeskoene, pizzaen og feministen til den amerikanske Alt Right-bevegelsen. Nå kommer en annen kjent merkevare på banen og viser hvorfor de er den offisielle klesprodusenten til skarpkledde Alt Right-medlemmer. 

Aftenposten:

Påskriften på hettegenseren til den mørkhudede gutten i Hennes & Mauritz-reklamen vekker sterke reaksjoner.

Reaksjonene har ikke latt vente på seg etter at klesgiganten publiserte et produktbilde av en hettegenser med påskriften «Coolest monkey in the jungle». Modellen er en mørkhudet gutt.

Vel, til og med Googles AI gjorde feil her, så kan virkelig feilbarlige mennesker klandres for å gjøre det samme? 

Google gorillas
LOL

De fleste er klar over at dette er en ærlig feil fra klesprodusentens side. Men svarte tror faktisk at hvite direktører sitter på sine kontorer og pønsker ut hvordan de kan komme opp med nye måter å fornærme ap- jeg mener afrikanere på. Her er noen reaksjoner fra kjente afro-amerikanere som illustrerer hvordan deres barnelignende sinn fungerer. 

LeBron James: AYO HOL UP HOL UP HOL UP

P. Diddy: WE WUZ KANGZ AND SHEEEIT

Her har man altså svarte mangemillionærer som mister besinnelsen fullstendig over noe som egentlig er helt trivielt. Hvis man ser på kriminalstatistikk, er det tydelig at svarte begår veldig mye mer voldelig kriminalitet enn hvite og at hvis man hadde ærlige medier ville de ha rettet søkelyset mot disse enorme problemene som eksisterer blant svarte i USA (og andre steder). Istedet har vi fokus på ting som dette. Faktum er at (((amerikanske medier))) oppildner svarte amerikanere til å hate hvite amerikanere og at dette med stor sannsynlighet er noe av grunnen til at vold mellom rasene er i mye større grad begått av svarte mot hvite enn motsatt.

Black and white violence

Mediene bærer derfor en del av ansvaret for grusomme forbrytelser (og hele ansvaret for at folk ikke vet om disse forbrytelsene) som for eksempel voldtektene og drapene av Channon Christian og Christopher Newsom. Bare forestill deg hvor mye oppmerksomhet dette ville ha fått hvis rasene var reversert.

Channon Newsom

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s