President Trump foretrekker innvandring fra Norge, ikke fra «skitthøl»

Trump bane

President Donald Trump har stilt spørsmålet mange andre må ha stilt seg selv i det siste: Hvorfor må vi ta imot innvandrere fra de verste landene i verden? Presidenten lurte også på hvorfor de ikke heller kan ta inn folk fra land som Norge. Dagens Blest takker Gudekeiseren for komplimentet og er helt enig med ham. Det er absurd at vestlige land skal ta imot folk fra de mest barbariske delene av verden og deretter bli overrasket når disse ender opp med å oppføre seg som nettopp barbarer.

Africa aid

FN reagerer selvfølgelig med umiddelbar sutring over Trumps uttalelser. Gud forby at man har en president som sier det alle egentlig tenker.

NRK:

– Hvis det er bekreftet, er det her snakk om sjokkerende og skammelige uttalelser fra USAs president. Beklager, men det er ikke noe annet ord man kan bruke om det enn «rasistisk», sa Rupert Colville, talsmann for FNs høykommissær for menneskerettigheter (OHCHR) til journalister i Genève fredag.

Hva er egentlig usant med det Trump sier? Hvem kan benekte at Haiti og El Salvador er noen skitthøl? El Salvador har verdens høyeste mordrate og Haiti drepte alle de hvite som var der i 1804. Merkelig nok er det ingen som forteller svarte at de kollektivt trenger å skamme seg over denne avskyelige forbrytelsen slik man gjør med europeere for det våre forfedre påstås å ha gjort med andre folkegrupper. Og hvis hvite virkelig hadde vært ansvarlige for alt vondt som skjedde i Haiti, hvorfor er situasjonen deres så elendig akkurat nå?

– Alt dette er stikk i strid med de universelle verdiene som verden har arbeidet så hardt for å få på plass etter andre verdenskrig og Holocaust, sa Colville.

Og der er det. Rett fra slangens munn. Grunnen til at Europa og USA må oversvømmes med innvandrere er for å betale for våre forfedres synder, da særlig Holocaust. Selv de landene som reddet jødene skal i dag få ta del i mangfoldet som israelere nekter å ta inn i eget land

Israel and African refugeesJeg føler at Ervin Kohn bør svare for israelske myndigheters mangel på toleranse overfor folk med en annen hudfarge enn dem. 

Alt dette snakket om toleranse og mangfold baserer seg på Holocaust-narrativet om at tyskere gasset seks millioner jøder i kamre forkledd som dusjer. Et narrativ som det i mange europeiske land er forbudt å stille spørsmål om. Men er det virkelig toleranse som er det viktigste her når Israel nekter å ha den samme innvandringspolitikken som amerikanske jøder vil at skal føres i USA og Europa? Hvorfor nekter de å gjøre i sitt hjemland det de fremmer i de landene hvor de er en minoritet?

Trump sier i en tweet at han ikke brukte de omtalte ordene, men selv om han hadde gjort det hadde det vært absolutt ingenting galt i det han sa. Problemet er bare at vi lever i en kultur hvor man ikke har lov å si sannheten hvis den kan være sårende for fargede mennesker. Men denne kulturen er heldigvis i ferd med å endres og Donald Trump må ta en stor del av æren for dette. Vi hyller deg, herr president, og vi ønsker at du fortsetter videre i samme retning. Mot seier!

Trump - it gets worse

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s