Bodøværingen slår til igjen

Ervin sin favoritt woke nubian jass slay queen, selveste Årets Bodøværing Sumaya Jirde Ali har levert NOK ET modig twitter-rant hvor hun taler makta midt imot.

Så vidt ute av videregående ligger ikke Årets Bodøværing på latsiden. Når man er en kvinnelig mønstermuslim som sier akkurat det hovedstrømmen vil høre får du flere verv og skrivejobber enn sønnen til en jødisk bankmann. Hun skriver for både Klassekampen og er redaktør for et innvardrertidsskrift. Besteveninnen til (((Antirasistisk Senter))) er til og med aktuell med diktsamlingen «Kvinner som hater menn«.

Ikke rart de som vil ødelegge Norge elsker henne.

Bakteppet for dette er så klart «blendahvit»-debatten som har rast i løgnpressen den siste tiden, og menneskene som vistnok er blitt krenket av begrepet (jeg har ikke observert noen krenkede hvitinger, bare indignerte immigranter). Å starte tweetstormen med en stråmann er top notch antirasisme. Godt jobbet Sumaya.

Se på dette flotte tenk det-smørbrødet. En hel haug homsete hyperbole mellom to helt like setninger med enda en «tenk» i midten for sikkerhets skyld. Hun her er en publisert forfatter og skribent som ikke kan strukturere avsnitt.

Godt å vite at dette er nivået norsk aktivistisk journalistikk ligger på. I dette tempoet av forfall i pressen vil journalister snart trygle om å skrive for Dagens Blest.

Her er vi alle blendahvite, selvsentrerte, og fulle av privilegier, men vi feller bare tårer for vårt land og kontinents tapte storhet.

Manglende mangfold og #allwhitemalepanel. Dette skal være en kommentar om Dagsnytt 18 eller et av de andre debattprogrammene. Sosial aksept for at hvite menn diskuterer noe med hverandre er en sykdom i samfunnet. Fordi en massiv migrasjon av lav-iq/høy inngruppetilhørighet folk fra brune land til allerede overbefolkede områder hvor alle slår seg til i urbane områder og fundamentalt endrer lokal kultur er ikke en samfunnsykdom.

La meg oversette dette til vanlig norsk. Bodøværingen prøver å si her at selv om vi bor i et land med en ca 85% etnisk norsk majoritet så må vi alltid slippe til minoriteter i debatt. Deres perspektiver er viktigere enn våre hvite meninger. Vi tar rett og slett for mye plass i vår egen kultur.

Det er sagt igjen og igjen, men kan aldri sies for mange ganger:

Antirasisme=anti hvit

Privilegier=anti hvit

Mangfold=anti hvit

Sumaya er en av disse sterke uavhengige muslimjentene som presses frem i media, hylles av et samlet pressekorps og sier at hun er undertrykket. Hun trykker på de rette knappene for å få en lysende karriere som antirasist og riksmuslim. Dette kommer nok ikke til å bli vår siste artikkel om Årets Bodøværing.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s