Dagens Blæser stopper Danmarks lange neser

Dansk kvinne, Danmark og Norge

Som den observante leser har lagt merke til har Dagens Blest linket til en del kvalitetsinnhold øverst til høyre på siden. Blant disse har vi våre naboer i sør som har stelt i stand et helt ypperlig nettsted ved navn Dagens Blæser. Det er ikke til å legge skjul på at vi har latt oss inspirere av danskenes initiativ og ledd høyt av deres ablegøyer. Men det er viktig å huske på at vi driver med seriøse ting her. Målet er som Claus Boatsinker påpeker et hvitt galaktisk romimperium og da kan man ikke ligge på latsiden. Sammen med våre brødre i det flate land skal vi blåse fremmedelementene tilbake til de skitthøl de kommer fra, og vi skal faen meg smile godt mens det gjøres. 

norsk_dansk_flagg

Det kan nok bli noe krangel om kongen over det galaktiske romimperiet skal være nordmann eller danske, men la oss ta det etter at vi har kastet snylterne ut av begge våre land. Jeg foreslår at vi tar en skikkelig skål når anledningen byr seg. Jeg spanderer akevitt og dere spanderer litt gammel dansk. Hill seier!

Gammel dansk skål

2 kommentarer

 1. Rumimperiet kommer til at have sin hovedstad på planeten København i solsystemet Ny Danmark, og kejseren kommer til at være fra Lolland dynastiet. Men i kan sagtens have en norsk vice-konge der styrer de norske planeter.

  I al fald må i have held og lykke med at få jeres blæst til at blive til en mægtig storm!
  Skål og hild sejer!

  Likt av 1 person

  • LOL. Er universet stort nok for både nordmenn og dansker? Det gjenstår å se! Det er i hvert fall ingen tvil om at vi begge trenger galaktisk lebensraum i store mengder.

   Stormene bygger seg opp i både Norge og Danmark og det er godt å se. SKÅL!

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s