Lykkejeger Mohamed Jabaly får bli værende i Norge

Mohamed JabalyLykkejegeren fikk det han var på jakt etter.

Det er ingen hemmelighet at norske myndigheter tillater den pågående invasjonen av Norge av uønskede fremmede fra den tredje verden. Jo verre disse landene og deres innbyggere er, jo mer velkomne er de i Norge.   

Dagbladet:

Tromsø internasjonale filmfestival (TIFF) fyller denne uka Nord-Norges hovedstad til randen med filminteresserte.

Blant dem spankulerer en svært lettet regissør, Mohamed Jabaly fra Palestina, som etter en lang og innbitt kamp mot Utlendingsnemnda (UNE) nå fritt kan dyrke filmlidenskapen for fullt igjen. Han har vært langt nede det siste året, men nå er tilværelsen lysere.

Dagbladet er kjent for å komme med disse sutrehistoriene hvor de tar for seg «skjebnen» til et enkelt individ istedenfor å se på det store bildet. Hvis de finner én ikke-vestlig innvandrer som ikke er terrorist, gjengmedlem eller narkotikalanger, gjør det opp for alle de andre som er disse tingene. 

Jabaly kom første gang til Norge fra Gaza på kulturutveksling med vennskapsbyen Tromsø høsten 2014, og skulle etter planen returnere til Palestina, men grensen mellom Gaza og Egypt ble sperret av, noe som gjorde det umulig for ham å reise tilbake.

Er grensen fortsatt stengt? Ser for meg ut som den nå er åpnet, så nå er det på tide at Jabba utveksler seg tilbake til sin egen kultur. Men ærlig talt bryr jeg meg ikke. Dette handler ikke om at sandn- jeg mener araberen ikke kan komme seg ut av Norge, dette handler om at han ikke vil dra. Men med det som skjer i Vesten, tør jeg gjette på at han kommer til dra på et eller annet tidspunkt. 

fire-rises

Han fikk derimot kunstnervisum i Norge, og med hjelp fra filmmiljøet, ferdigstilte han den anerkjente Gaza-dokumentaren «Ambulance». En NRK-sendt film med millionbudsjett, støtte fra Norges Filminstitutt (NFI), Danmarks Radio, NRK, Stiftelsen Fritt Ord og Kulturrådet.

Vel, ingen stor overraskelse at Norge kaster bort penger. Siden vi har olje tror noen at vi kan glemme alt måtehold og ta inn alle verdens analfabeter uten at det har de minste ringvirkninger. Økonomien er for Dagens Blest av sekundær betydning da det ville vært en mager trøst at «flytkningene» kostet lite når de likevel på lang sikt vil gjøre oss til en forhatt minoritet i vårt eget land. Men selv om man bare ser på økonomien, slik enkelte autister ser ut til å gjøre, så er de negative konsekvensene umulig å benekte. Det er absolutt ingenting positivt med denne invasjonen. Jeg trenger verken sterkt krydret mat eller rullekebab, men for de som ikke kan leve uten har vi noe som kalles oppskrifter. Og hvis han er slik en ressurs som Dagbladet antyder, burde han ikke da bidra til kampen i sitt eget land Palestina?

Han bestemte seg for å kjempe.

– Jeg er vokst opp i Gaza, vi er vant til motbakke. Jeg samlet mine nærmeste venner og støttespillere i Tromsø, og fortalte at jeg ville ta kampen hele veien. Om de ville være med til siste slutt var opp til dem.

Han sier at han er så vant til å kjempe, men hvorfor flyktet han da som en liten jente fra sitt hjemland? På grunn av slemme Israel? Det kan virke som Mohamed Jabaly tok letteste utvei, ikke at han kjempet hele veien. Nok et bevis på at disse muslimene er en gjeng med pyser. lol

Og kamp ble det. Godt hjulpet av filmmiljøet i Tromsø ble nettverk og kontakter mobilisert. Til slutt endte saken til Jabaly som en profilert, nasjonal rettighetskampanje, med forbundet Norske filmregissører (NFR) i spissen.

Hmm… Hva er det man sier om forrædere igjen?

Codreanu-traitors

Ah, det var det. Nesten rart at jeg kunne glemme det

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s