Svensk feminist ville ikke anmelde flyktning som seksuelt misbrukte hennes 12 år gamle datter

Sverige Islam ImmigrationSverige, Sverige, Sverige. Mitt hjerte blør for mine brødre og søstre på den andre siden av grensen, men enkelte av dem er tydeligvis helt hinsides ethvert håp om oppvåkning. Når selv ikke et angrep på din egen datter kan dra deg ut av villfarelsen, finnes det neppe noe som kan gjøre det.

Fria Tider

En medelålders kvinna som arbetade på ett HVB-hem [hem för vård eller boende] inledde ett förhållande med ett av flyktingbarnen och lät honom flytta hem till sig. Det slutade med att han utsatte hennes 12-åriga dotter för sexuella övergrepp – men kvinnan vägrade anmäla afghanen utan lät honom bo kvar med dottern.
– Jag var rädd att han skulle skickas tillbaka till Afghanistan, förklarade kvinnan.

Bury head in handsDette er hinsides enhver parodi. Det er her altså snakk om en feminist, som visstnok arbeider mot seksuelle overgrep i forbindelse med #MeToo, som lar sin datters overgriper slippe unna med sine ugjerninger fordi han kunne bli sendt tilbake til Afghanistan. Jeg vet det allerede står i artikkelen til Fria Tider, men det er så utrolig at jeg er nødt til å gjenta det. Hvis noen trodde at feminisme hadde noe som helst å gjøre med å beskytte unge jenter, håper jeg denne saken overbeviser dem om det motsatte. «Flyktningen» er i dette tilfellet viktigere enn denne middelaldrende tøsens egen datter. 

Men hold deg fast, kjære leser, det blir verre.

Fick bo kvar – trots övergreppet
– Han bodde kvar hos oss men det kändes konstigt för mig, sade flickan under rättegången.

Han fikk lov til å fortsette å bo der! Jeg måtte klype meg selv i armen da jeg leste det, men dette er altså ikke en drøm. Og nei, jeg har heller ikke dødd og kommet til helvete (tror jeg i hvert fall). 

Dagen efter vägrade 12-åringen gå hem från skolan till sin mamma utan kontaktade sin pappa, som har separerat från mamman. Eftersom mamman vägrade att polisanmäla sin nya pojkvän gjorde pappan det.

– Mamma ville inte polisanmäla eftersom hon var rädd för att [afghanen] skulle få lämna Sverige då, sade flickan.

«Tycker väldigt mycket om honom»
– Jag tyckte väldigt mycket om honom så han fick bo kvar hos mig, sade mamman.

hitting-head-against-wall-gif-3

Heldigvis løste det seg for denne kvinnen. Svenske feminister er nok lettet over hvordan dette endte.

Och nu kan kvinnan pusta ut – afghanen får nämligen stanna i Sverige efter att ha dömts för övergreppet mot dottern. Detta eftersom åklagaren inte hade yrkat på utvisning.

Istället kommer flyktingbarnet undan med villkorlig dom med 100 timmars samhällstjänst för sexuellt ofredande eftersom han påstod att han var 18 år vid brottstillfället.

Og hva har hun lært etter denne hendelsen?

I en grupp på Facebook mot utvisningar av afghaner skriver hon i november 2017 att hon har en «grabb» som inte längre har något fast boende.

Hon frågar i gruppen om någon av de andra medelålders kvinnorna har lust att ta över den «underbara» afghanen.

Akkurat. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s