Generasjon Zyklon er klar til å trykke på gassen

bear-grylls-ultimate-survival-the-holocaust

Ungdommen er alltid litt rebelsk. Men generasjon Z, populært kjent som generasjon Zyklon, tar det hele et steg videre.

Generasjon Zyklon, Alt Right

lolemoji
Beklager, men dette burde dere ha sett komme. Å innføre en kultur hvor alle skal late som de er fornærmet av hver minste lille vits eller bemerkning som går på bekostning av fargede, kvinner, muslimer, homofile eller jøder måtte føre til at noen kom til å synes dette er rasende morsomt og at det etter hvert oppsto nettsider og forum som er dedikert til å gjøre narr av alle disse gruppene.

Kulturmarxismen handler kort oppsummert om at alle grupper i vestlige land bortsett fra hvite menn er undertrykket. Av hvite menn, naturligvis. Dette er budskapet som mediene fremmer ved enhver anledning og som de ser ut til å aldri bli lei av å gjenta. Er det da så rart at unge hvite menn begynner å gjøre opprør mot disse undertrykkende normene? Er det virkelig en overraskelse at europeere og hvite amerikanere er lei av å bli demonisert av det som egentlig skal være våre egne medier?

Generation Zyklon - Daily Mail

Generation Zyklon - Trump

Det er deilig å se at ungdommen våkner. Gi full gass!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s