Holocaust-historien er tidenes største løgn

Holocaust - Nazis 25 centimeters of wood up his ass

Det er den internasjonale Holocaust-dagen og da blir man tvunget til å lese artikler som er så tåpelige at man kan begynne å lure på om folk er helt fortapt i en alternativ virkelighet. For eksempel er det vanskelig å forstå at noen i internettets tidsalder fortsatt kan tro på historien om de seks trillionene som ble gasset i gasskamre forkledd som falske dusjer. Det skjedde ikke, folkens. Det er propaganda gjentatt så mange ganger at den gjennomsnittlige borger i dag tar det som en selvfølge, selv om de aller fleste aldri har satt seg inn i hva som faktisk blir sagt og hva bevisene er.

Den jødiske revisjonisten David Cole er i Auschwitz og snakker med blant andre tidligere kurator for Auschwitz-museet, dr. Franciszek Piper.

Man har historier om pedaldrevne skalleknusemaskiner (nei, jeg tuller ikke).

Holocaust_foot-level-brain-bashing-machines

Faktiske dokumenter fra Nuremberg-rettsaken. Høres dette ut som en effektiv likvideringsmetode?

Vi har folk som snakker om at såpe ble laget av fettet fra jøder og at lampeskjermer ble laget av huden deres. Dette har i senere tid blitt avslørt som grotesk krigspropaganda, men det er fortsatt folk som tror at dette skjedde (jeg husker selv å ha blitt fortalt historien på skolen). I tillegg er det for enhver som har satt seg inn i dette helt åpenbart at løgnene ikke stopper der. De er mye mer omfattende enn bare disse overdrevne enkelthistoriene.

holocaust-before-wwii

Det var snakk om seks millioner jøder lenge før andre verdenskrig. Man kan begynne å lure, eller hva?

Det finnes utallige eksempler på latterlige historier og ting som er beviselig feil. Men la meg bruke gasskamrene i Auschwitz som eksempel og gå i detalj på ett argument (siden artikkelen ville blitt veldig lang hvis jeg skal ta for meg alt i detalj på en gang) som ofte brukes av anti-revisionister. Revisjonister sier at slik det er beskrevet av vitner, med tanke på tiden det tok fra gassen ble sluppet ut i rommet og til menneskene i kammeret var døde, burde det være en betydelig mengde av prøyssisk blå på veggene i kammeret. Prøyssisk blå dannes når hydrogencyanid, virkegassen i avlusningsmiddelet Zyklon B, kommer i kontakt med veggene. Både den amerikanske henrettelseseksperten Fred Leuchter og den tyske kjemikeren Germar Rudolf (som begge naturligvis kalles fornektere slik at folk ikke skal se på argumentene deres) fant at det var kun spormengder av prøyssisk blå i gasskamrene der tusenvis mennesker sies å ha blitt drept, mens det var mye større mengder i kamrene man vet ble brukt til avlusning.

Holocaust_Germar_Rudolf_Fred_Leuchter

Mengder av prøyssisk blå funnet i prøver tatt i de påståtte gasskamrene og avlusningskamrene i Auschwitz. Markiewicz og hans kolleger har blitt avslørt som svindlere siden de valgte å se bortifra prøyssisk blå fordi de «ikke skjønte hvordan dette kunne dannes» under disse forholdene.

Så til det vanlig brukte argumentet om at grunnen til denne forskjellen i mengder av observert prøyssisk blå er at lus krever høyere konsentrasjon av hydrogencyanid enn mennesker før de dør.

Wikipedia:

The historian Richard J. Evans argued that due to Leuchter’s ignorance of the large disparity between the amounts of cyanide necessary to kill humans and lice, instead of disproving the homicidal use of gas chambers, the small amounts of cyanide which Leuchter detected actually tended to confirm it.

Utrolig at Evans slipper unna med en slik påstand, særlig når han er «historiker», og ikke kjemiker. Verdien oppgitt for lus er LD100, det vil si mengden hydrogencyanid som kreves for å ta livet av 100% av individene av en bestemt art. Verdien oppgitt for mennesker er LD1, og det er en verdi som sier når 1% av individene av en bestemt art dør som en følge av giften det dreier seg om. LD1 er oppgitt for å si ved hvilken mengde av gassen det begynner å bli farlig, og denne er oppgitt i litteraturen fordi det ikke finnes offisielle tall på hva mengden er for å drepe alle menneskene i et rom, da dette ikke er hva gassen er ment til (den er ment til å ta livet av lus). Det burde vært åpenbart for enhver at det å sammenligne en mengde gift som er ment å drepe 100% av lus med en verdi som sier ved hvilken mengde det begynner å bli farlig for mennesker å oppholde seg i rommet er helt meningsløst. Men siden det er få som setter seg inn i det og ser på hva som blir sagt, slipper disse «historikerne» unna med sine løgner.

Jeg har lest argumentene fra begge sider og det er absolutt ingen tvil om at Holocaust-fortellingen for det meste er usann. Det er rett og slett tidenes største løgn. Det var konsentrasjonsleire, folk døde der (hovedsaklig av tyfus og mangel på mat, særlig mot slutten av krigen), noen ble til og med henrettet og tyskerne hadde en plan om å få jødene ut av Europa. Men det var ingen gasskamre som ble brukt til å livet av hundretusenvis (eller til og med millioner) av mennesker, langt færre enn seks millioner jøder ble drept og det var ingen plan om å utrydde jødene i Europa. Det er faktaene.

Så, spør deg selv: Hvorfor trenger man lover for å beskytte dette narrativet? Sannheten frykter ingen etterforskning.

George Orwell quote - In a time of universal deceit, telling the truth becomes a revolutionary act

4 kommentarer

  • Mange takk! Å spre vår bekymring over stigende antisemittisme i de nordiske land og vår beundring av Ervin Kohn også til danske lesere er et verdig formål. Ikke bare vi nordmenn skal ha glede av å se denne undergr- jeg mener bidragsyterens vakre handlinger. Ikke glem de seks trillionene!

   Liker

 1. Det er trist at noen er så syke i hodet som denne skribenten som kaller seg «Tom Venster» (En figur i bøkene om Harry Potter).

  Massemordene på millioner av jøder er ufattelig godt dokumentert:
  – Lister over folk som ble borte, bekreftet av familie og naboer
  – Beretninger fra dem som var med på transport og henretting
  – Loggbøker fra konsentrasjonsleirene
  – Bilder og filmer fra konsentrasjonsleirene
  – Beretninger fra fanger som ble befridd ved slutten av krigen
  – Tilståelser fra folk som ble dømt for medvirkning

  og mye mer.

  Liker

 2. Tilståelser fra folk som ble torturert, «vitnesbyrd» som flere av dem senere har innrømmet var falske og scenarioer som er så lite realistiske at kun barn burde være i stand til å tro på historiene. Hvis du ser på hva som faktisk påstås å ha skjedd (noe av det nevnt i denne artikkelen) og tenker litt kritisk, bør det være veldig tydelig at mye av det som sies må være usant. Men fortsett å tro på løgnene hvis du føler at du får noe ut av det.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s