Svensk jente fikk flaske knust i ansiktet på multikulturelt utested

sophie-malmo-babel

Dette er enda en sak som kan arkiveres under «Hvem kunne ha forutsett noe slik?».

Fria Tider:

Sophie, 19, vägrade låta en främmande man tafsa på henne på en krog i Malmö i helgen. Då fick hon ett knytnävsslag och en flaska krossad i ansiktet. Bilder som sprids på Facebook visar hur hon är täckt av blod. Men eftersom gärningsmannen är «okänd» har polisen redan lagt ned förundersökningen.

sophie-malmo-babel-sverige

Jeg syns synd på jenta, men samtidig tenker jeg at hun burde ha visst bedre. Måtte noen virkelig knuse en flaske i ansiktet hennes før hun oppdaget at det er en tydelig forskjell på oppførselen til svenske menn og den til Muhamed, Mohamed og Mohamad? Men det er selvfølgelig tilgivelig å være uvitende, så lenge man lærer etter hvert. De som i hovedsak skal klandres her, i tillegg til svinet som angrep henne, er de forræderiske politikerne som slapp inn voldsmennene og løgnerpressen som holder deres forbrytelser skjult. Det er disse som skal møte rettferdigheten når dagen kommer.

Forhåpentligvis er hun ung nok til at dette er en tilstrekkelig vekker for henne, men man skal være forsiktig med å ta ting for gitt i den sammenheng. Noen kan finne de mest sinnsyke grunner til å fortsette med sin destruktive oppførsel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s