Innvandrerungdom skal overbevise nordmenn om at vi er akkurat som dem

Muslim_Rape_Gang_Girls_England_Rotherham_UK

Det er en pågående kampanje fra medienes side som går ut på å tvinge så mye «multikultur» på Ola Nordmann som overhode mulig. Mens vi sitter og spiser en skive brunost og aner fred og ingen fare, propper NRK oss fulle med propaganda. Det nyeste søppelet er en podkast med en gjeng pakistanere fra serien Skam. Jeg gleder meg til å høre på tre timer med «Ja, bror», «Jævla potet», «schpa kæbe» og annen berikende kebab-«norsk».

P3:

Du kjenner dem nok best som «ballonggutta» fra «SKAM», disse fire guttene som dukket opp i seriens fjerde og siste sesong. Men nå får du muligheten til å bli bedre kjent med dem. Ikke som «ballonggjengen», men som Adam, Cengiz, Mutta og Simo.

Hmm… Merkelig hvordan de setter inn dette ekstra mangfoldet i serien etter at den har blitt populær. Kanskje ingen ville ha sett på serien hvis det bare var brune mennesker fra starten av. Når jeg tenker meg om er det faktisk ikke merkelig i det hele tatt.

Guttene ble gode kompiser etter de møtte hverandre på audition. Nå lager de P3s nye podkast: «Andregenerasjonen» sammen.

Simo Elh’babi tar ordet og forteller hva han mener podkasten går ut på:

– Vi deler våre meninger om forskjellige temaer i dagens samfunn, som folk ikke tør å uttrykke seg om. Altså gir vi bare blanke faen i det vi sier og gjør, sier han.

Vi er kjent med at mange innvandrere gir faen. Men noe sier meg at det ikke er denne oppførselen som kommer til å være hovedtemaet i podkasten fra Hassan, Hakim, Rafiki og Mugga. Jeg vil ha meg frabedt at nordmannens komfortable hverdag avbrytes av hatefulle fakta.

Ballonggjengen podkast NRK p3

Se så harmløse de ser ut med balongene sine

– På et så flerkulturelt og fattig sted som Hauketo, lærte jeg mye i tidlig alder. Det har fått meg til å tenke mye lenger. Når man har sett mye dritt, drømmer man om å se noe annet. Cengiz Al følger opp og beskriver innholdet med fire ord: «null fakta, bare opplevelser».

Han skal fortelle deg om alt det kjipe som har skjedd i nabolaget hans. Du vet, det du som hvit, priviligert nordmann slipper å oppleve ved å bo i et etnisk homogent nabolag. Hva annet enn et privilegium kan man kalle det å utgjøre majoritetsbefolkningen i sitt eget land?

Kan noen minne meg på hvorfor vi slipper disse folkene inn i Norge igjen? Ingen?

– Vi har nok smakt på rasisme i høyere grad enn mange andre, sier Cengiz.

– Men det er fremmedfrykt, og det håper jeg «Andregenerasjonen» kan være med å bekjempe, svarer Mutasim «Mutta» Billah tilbake.

Det kan dere helt sikkert. Oppegående ungdomskriminelle lovlydige borgere som dere kan nok overbevise oss om at vi er intolerante siden vi ikke liker at dere kommer inn, tar over våre nabolag, voldtar norske jenter og kaller oss rasister når vi påpeker deres motbydelige oppførsel.

All spøk til side, jeg tror dette er positivt. En gjeng med lite intelligente ungdommer skal belære det norske folk om hva Norge er og sutre over «rasisme» de ikke hadde trengt å oppleve i sitt eget hjemland. Kjør på, kebaber!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s