Hvorfor jeg gir F i masseskytingen i Italia

Så, det var en skyteepisode i Italia.

Luca Traini ble pågrepet i Macerata-provinsen etter at han skal ha skutt og såret seks innvandrere lørdag. Da politiet møtte ham gjorde han en fascisthilsen og ropte «lenge leve Italia», melder lokale medier.

Vi i Dagens Blest tar avstand fra ulovlig voldsbruk. Vi er ikke affiliert med Luca Traini, og vi tror hans voldsbruk ender med å skade saken hans mer enn den vil hjelpe. Vi anser skytingen som et egoistisk uttrykk for mannens egen frustrasjon og ser det ikke som modig i det hele tatt.

Men der slutter egentlig fordømmelsen.

Italiensk jente drept og partert av nigeriansk innvandrer
Bakgrunnen for skytingen var det groteske drapet på en 18 år gammel italiensk jente begått av en nigeriansk innvandrer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For saken er slik: I løpet av de siste par årene har terrorangrep gått fra å være internasjonale nyheter til notisstoff. Der vi en gang ble rystet over masseskytinger og bomber er vi i dag nesten resignerte over det hele. I Sverige, som før var så fredelig, er det ukentlige granatepisoder. På et tidspunkt i 2017 var det ett terrorangrep per uke, skjønt jeg ikke vet hvordan den statistikken står i dag.

Reaksjonene er alltid det samme: #Notallmuslims, dette har ingenting å gjøre med Islam, det har ingenting å gjøre med innvandring, dere må ikke tro at ikke håndgranatkasting er en innfødt svensk sport, vi må reagere med å lære mer om Islam, og ikke minst, dersom vi begrenser innvandringen lar vi hatet vinne.

Våre medier og herskere anser det som helt likegyldig at folk massakreres i hopetall, og dette er bare i de mest åpenlyse episodene. Verken «vanlige» drap eller de flodbølger med tyveri, ran, voldtekt, trakassering og generell utrygghet som er invitert inn av masseinnvandringen er det noen som gidder å kommentere engang, langt mindre unnskylde for. Ofrene blir aldri nevnt, langt mindre hørt.

Så når en fascist prøver å drepe seks stykker, kan jeg bare tenke: «Hva så? Er det ikke dette dere ville? Skal jeg hisse meg opp over dette, når alt det andre feies under en dør og overses med den største selvfølgelighet?»

Vi får se om venstresiden klarer å utnytte disse drapene på ett eller annet vis. Så langt har det vært overraskende få uttalelser om saken, men det kan være fordi det er lørdag og journalistene er på ferie. Dagens Blests perspektiv er at vi ikke bryr oss om verken skytter eller offer i denne saken.

2 kommentarer

  1. Dette er jo ganske godt gjort. Her har en fascist drept seks tilfeldige mennesker i en brutal terroraksjon, og dere skriver, under dekke av denne terrorakten, om muslimsk terror. Kan dere ikke bare innrømme at dere ikke bryr dere om ofrene, siden de har brun hud?

    Liker

    • Har han drept 6 mennesker? Kanskje du faktisk bør sjekke før du kommer med dumme kommentarer. Er dessuten rimelig sikker på at du ikke bryr deg om den italienske jenta som faktisk ble drept på en grusom måte.

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s