#MeToo: Gaven som fortsetter å gi

metooism-nazi
Visste du at #MeToo er en antisemittisk konspirasjon iscenesatt av jødehatere? Dette forklarer hvorfor så mange av de som har blitt rammet er jøder.

Det er ingen tvil om at effektene av #MeToo har vært nesten utelukkende positive. Høytstående menn – mange av dem selverklærte feminister – har blitt felt en etter en og siden vi har forakt for begge sider av establissementet, har vi ikke mistet noe nattesøvn over denne utrenskningen. Merkelig nok er det enkelte feminister som nå mener at det kan være en negativ effekt assosiert med #MeToo. Dette virker ikke som ekte feminisme, spør du meg! 

Redaksjonen her i Dagens Blest oppfordrer disse tøsene modige kvinnene til å kjøre på videre. Ikke stopp før hver eneste mann er fjernet fra systemet. Fremtiden tilhører kvinner og vi ønsker å endelig få se hva dette innebærer i praksis. 

New York Post:

Consider what’s happening in the capital of Florida. Female staffers and lobbyists have found “many male legislators will no longer meet with them privately,” reported the Miami Herald. “I had a senator say, ‘I need my aide here in the room because I need a chaperone,’ ” lobbyist Jennifer Green told the paper. “I said, ‘Senator, why do you need a chaperone? . . . Do you feel uncomfortable around me?’ ‘Well,’ he said, ‘anyone can say anything with the door shut.’ ”

For en mannssjåvinist! Støtter han ikke det at kvinner kan si hva de vil og få menn sparket for den minste lille ting? I toleransen og progressivismens navn må vi akseptere at kvinner, som alltid har blitt undertrykt, nå får lov til å ta igjen og virkelig sette den hvite mann til veggs.

“I’m getting the feeling that we’re going back 20 years as female professionals,” said Green, who owns her company. “I fully anticipate I’m going to be competing with another firm that is currently owned by some male, and the deciding factor is going to be: ‘You don’t want to hire a female lobbying firm in this environment.’ ”

Green høres ut som en forræderske når det gjelder feministsaken. Hvordan kan hun være så egoistisk? Bare fordi du selv kanskje får det litt vanskeligere framover, så er du villig til å kaste hele #MeToo på båten? Uakseptabelt. Det at noen i det hele tatt stiller spørsmål ved denne bevegelsen er på grensen til hatytringer. Og, som alle vet, dette er en nettside som har nulltoleranse for hatytringer.

All spøk til side, dette er en fantastisk utvikling. Det viser hvordan feminisme fungerer når man lar det gå langt nok og det demonstrerer det faktum at kvinner ikke kommer til å klare seg uten (hvite) menn. Så det er bare å fortsette, jenter. Dette bærer i retning av en ny oppdeling av kjønnenes sfærer. Og kvinner kommer ikke til å være det arbeidende kjønnet fordi de rett og slett er for inkompetente. Menn er jevnt over mye flinkere til å faktisk gjøre ting, så feminismen er i ferd med å løse seg selv. Sånn går det når man har bygget opp et system basert på en ideologi full av løgner. Hahaha!

Ah, det er godt å være mannssjåvinist noen ganger.

Oppressive Laughter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s