Ariske Overmennesker tapetserer pallen i Pyeongchang

Simen Hegstad Krueger, Martin Johnsrud Sundby, Hans Christer Holund OL Pyeongchang

Ingen er vel egentlig overrasket over at Norge knuser alle i langrenn, men det er da likevel deilig at det skjer nok en gang. Et pluss for en etnonasjonalistisk nettside er at vi slipper å se en eller annen Kongo-neber stå der i norsk drakt med flagget på brystet. Utøverne på Norges landslag er like hvite som snøen de går på og det er vi i Dagens Blest veldig takknemlige for.

Simen Hegstad Krüger rykket til på nest siste runde av 30-kilometeren i Pyeongchang og det holdt helt inn for nordmannen. Vi gratulerer så mye med OL-gull til Simen. I tillegg gikk Martin Johnsrud Sundby inn til sølv og Hans Christer Holund inn til bronse. Full norsk dominans med andre ord. Fantastisk innsats!

Simen Hegstad Krueger, Martin Johnsrud Sundby, Hans Christer Holund OL Pyeongchang medaljer

Det går selvfølgelig an å være ydmyk når vårt land gjør det bra, men her i Dagens Blest er vi mye større tilhengere av det å hovere. Faktumet at vi er verdens beste nasjon er det ingen grunn til å legge skjul på.

Norge er best!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s