Det kan virke som enkelte land faktisk er skitthøl

Sudan barn selges for kveg

Man hører stadig gråtehistorier om hvor forferdelig det er i den tredje verden, for eksempel om et eller annet (svart) afrikansk barn som sulter eller har det vondt. Men det er alltid en skjevhet i dekningen, for eksempel hører man lite om hvordan hvite sør-afrikanere lider etter at de svarte tok over styringen. Den eneste dekningen jeg har sett fra vanlige medier var etter en protestaksjon fra Sør-Afrikanere i fjor. Legg merke til at artikkelforfatteren enten med vilje fremstiller også dette på en ubalansert måte eller ikke forstår hva ordet ‘overrepresentasjon’ betyr.

South africa killings wiki

Men tall er meningsløse for enkelte (særlig for soyagutter og kattedamer), så la oss sette noen ansikt på lidelsen.

Hennie Oosthuizen murder South Africa
Henry «Hennie» Oosthuizen ble knivstukket og drept av en svart mann som jobbet på gården hans.
South Africa child
Et sørafrikansk barn etter et angrep. Hentet fra Twitter.

Det er ingen grense for hvor mange ganger et bilde av en kurdisk gutt måtte vises av mediene i forbindelse med den såkalte flyktningkrisen, men jeg har ikke sett norske medier nevne én eneste gang at det engang er problemer i Sør-Afrika (bortsett fra rasisme fra hvite mot svarte, naturligvis). Mediene misbruker sin makt til å fremme en agenda og det blir stadig mer tydelig at denne agendaen ikke er til fordel for hvite, enten det er i USA, Europa eller et barn i Sør-Afrika.

Til sammenligning la oss se på et eksempel av den type hendelser som mediene faktisk har for vane å rapportere om. Det nyeste i Sudan er at barn angivelig bortføres av rivaliserende stammer og selges for kveg. Gitt hva jeg allerede vet om Sudan og Afrika, er jeg tilbøyelig til å ta dette for god fisk.

Aftenposten:

For to år siden forsvant tre av Deng Machars barn, to, fire og fem år gamle, fra den opprørerkontrollerte byen Akobo omtrent midt i Sør-Sudan. Samme dag ble åtte andre barn bortført fra byen, trolig av den rivaliserende folkegruppen murle. Ingen av dem er sett siden.

Av ukjente årsaker vil noen ha disse menneskene, og dermed disse hendelsene, inn i Norge. De tror at med en gang de krysser grensen og føttene deres får kontakt med norsk jord, blir de plutselig til siviliserte individer.

Trenden er foreløpig lite kjent, men den vokser: Barnebortføringer mellom klaner har økt i takt med krigshandlingene, en tiltakende hungersnød og en økonomi i ruiner, ifølge hjelpearbeidere.

Det er rart hvordan disse landene fortsetter å være så forferdelige etter all denne bistanden de har mottatt fra vestlige land. Det blir også vanskelig å skylde på kolonialisme siden Etiopia aldri ble kolonisert, men likevel er blant verdens fattigste land. Hva kan årsaken være?

Den siste avtalen om våpenhvile, som ble inngått 24. desember, ble skutt i filler bare timer etter at den trådte i kraft. Sørsudanske myndigheter og opposisjonen beskylder hverandre for å være den som brøt avtalen.

lol

Alle vet innerst inne hvorfor Afrika er et høl, men det sies selvfølgelig ikke høyt i høflig selskap. Derfor er det bra at det finnes nettsider som er mindre opptatt av høflighet og om det som sies ikke fornærmer de kronisk krenkede. Så la meg si det tydelig.

Det finnes bare én grunn til at Afrika er et bedritent kontinent og den ene grunnen er afrikanere.

African crimes rates

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s