Nordmenns syn på rasisme henger igjen fra kolonitiden sier «antropolog»

Kristian Arntzen syn på nordmenn og rase
Illustrasjon av nordmenns syn på fargede i 2018

Det er mye søppel man må lese hvis man er innom norske aviser med jevne mellomrom og som den gjennomsnittlige nordmann dessverre utsettes for daglig. Blir du lett irritert over anti-norske idioter, bør du i hvert fall ikke lese Dagbladet, særlig ikke når de publiserer noe en «antropolog» har skrevet

I globaliseringens tidsalder smelter hvite etniske grupper sammen til en hvit rase. Innvandrere med annen hudfarge får det kryptiske navnet «flerkulturell» og kan bare representeres av andre flerkulturelle.

Og slik opprettholder vi det rasistiske verdensbildet fra kolonitiden.

Hvite smelter ikke sammen, i hvert fall ikke utenfor USA. Det at for eksempel en svenske glir lettere inn i Norge enn en iraker har åpenbart å gjøre med at forskjellen mellom en svenske og en nordmann er mindre enn forskjellen mellom en nordmann og en iraker. Det samme gjelder andre europeere. Selv om de fleste er mer ulike oss enn det svensker er, har alle i utgangspunktet mer til felles med oss enn det folk fra Midtøsten eller Afrika har. Å si at dette har noe som helst å gjøre med et rasistisk verdensbilde fra kolonitiden er absurd. Utdanning innen «antropologi» er tydeligvis vel anvendte skattepenger!

«Antropologen» fortsetter med sin sutring.

Flere, blant annet Arne Strand, kritiserte regjeringen for å være «blendahvit» fordi det ikke er flere statsråder eller statssekretærer som er «flerkulturelle». Dette fikk Borsch til å reagere siden hun selv er statssekretær for Venstre og tysk innvandrer. Borsch har møtt mange som mente å kategorisere henne for flerkulturell var «litt juks».

Og alle vet hvorfor. Ingen forveksler en som er født i Norge av somaliske foreldre med en etnisk nordmann, men det går an å tro at noen født av tyske foreldre er etnisk norske. Det er viktig å nevne at selv om vi også foretrekker folk som ligner på oss, går denne forskjellen dypere enn hudfargen.

Innvandrere vold Norge
Hentet fra «Kriminalitet og straff blant innvandrere og øvrig befolkning

Jeg kan dessuten nevne at jeg ikke ville ønske 1 million tyskere inn i Norge. Vi ville med rette sett på det som en invasjon og en trussel for vår etniske og kulturelle identitet. Men det er ikke europeisk innvandring som truer Norge, det er innvandring fra Midtøsten og Afrika som på sikt vil gjøre oss til en minoritet i eget land. 

Budskapet er tydelig: Det flerkulturelle er et kodeord for brune og svarte. Hvite innvandrere er ikke «ekte» innvandrere siden de åpenbart har skaffet seg et fripass til det hvite fellesskapet i Norge. Kun i kraft av sin rase.

Det gjør sikkert vondt å høre dette, herr «antropolog», men rase eksisterer. Rase har betydning. Sånn er det bare. 

Race - africans vs non-africans

Race - human variation Stanford university

 

JamesWatson_Intelligence
Nobelprisvinner James Watson måtte selge Nobel-medaljen sin fordi karrieren fikk en brå knekk etter denne uttalelsen.

SSB institusjonaliserer kolonitidens raseinndeling. SSB har avviklet dikotomien «vestlig» og «ikke-vestlig» i sin bruk, og erstattet dem med presise benevnelser av de land og områder som inngår i de tidligere begrepene. Men dette gjør dem ikke mindre rasistiske!

triggered

Det er flaut at svette marxister som Kristian Arntzen får spalteplass i norske aviser. Hva er det neste? Skal de gi Jørgen Lorentzen en mikrofon også? LOL

Forestillingen om at vestlige land «tilhører» hvite mennesker ligger dypt i oss alle. På Dagsnytt 18 samme dag som Borsch kronikk sto på trykk, presterte til og med den normalt så spissfindige Fredrik Solvang å gå i baret.

Ja, det ligger omtrent like dypt i oss som at Afrika tilhører afrikanere og at Asia tilhører asiater. Det at landegrenser har eksistert i tusener av år er tydeligvis bare en morsom tilfeldighet for disse virkelighetsfornekterne. 

Med Borsch og Gunaratnam i studio sier Fredrik at det er 900 000 i Norge med innvandrerbakgrunn, men at «bildet er mye mer nyansert enn som så», og tilføyer deretter at 400 000 har bakgrunn fra det han omtaler som hvite land.

Her knyttes rase og territoriell tilhørighet sammen og påkaller gufs fra nazitiden og deres filosofi om «Blud und Boden».

Solvang leverer et budskap som impliserer at brune og svarte aldri kan (bør?) kjenne på at europeiske land er deres egentlige hjem.

Fredrik Solvang høres ut som en bra fyr, spør du meg. Jeg tror vi her har en hedersarier i NRK. Ikke dårlig.

Hele diskusjonen om det flerkulturelle avslører at kolonitidens rasehierarki fremdeles ligger dypt forankret den norske kulturen.

Det viser derimot at det er vanskelig, selv ved bruk av massive mengder propaganda, å overbevise mennesker om at opphav og etnisitet ikke har betydning. Det skal veldig mye indoktrinering til for å få folk til å tro at noen fra Afrika er 100% lik nordmenn når det gjelder alt bortsett fra hudfargen. Gjenta det så mange ganger dere vil, løgnerpresse, dere får ikke fornuftige nordmenn til å tro at keiseren er noe annet enn naken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s