Er Sverige virkelig fortapt?

Sverige - multikulturalisme, masseinnvandring, voldtekt, terror

Det er ingen tvil om at forfedelige ting skjer i Sverige med jevne mellomrom. Men det er en tendens blant enkelte kommentatorer til å overdrive situasjonen og antyde at Sverige kun er noen dager unna en fullstendig kollaps og en varm borgerkrig. Jeg har selv enkelte ganger tenkt at dette er et nærliggende scenario, men sannsynligvis vil det ta en god stund ennå før noe slikt kommer til å skje.

The Golden One, en svensk nasjonalistisk youtuber, har laget en video der han forklarer hva situasjonen i Sverige faktisk er og hva han mener at nasjonalister – både i Sverige og ellers – bør fokusere på å gjøre. Denne er absolutt verdt å få med seg.

Han påpeker at selv om kulturmarxistiske verdier er veldig dominerende i Sverige, betyr ikke det at de svenske spesialstyrkene består av en gjeng med udugelige transer som ikke er i stand til å håndtere et gevær. Både det svenske forsvaret og politiet består i stor grad av kompetente mennesker som ikke får lov til å gjøre den jobben de er satt til å gjøre. Problemet er de som sitter lenger opp og gir ordrene.

Svensk politimann Peter Springare om situasjonen i Sverige
Tidligere svensk politimann Peter Springare tar bladet fra munnen.

Den svenske staten er i stand til å utøve vold hvis det skulle være nødvendig og det å tro at en nasjonalistisk revolusjon er rett rundt hjørnet er ekstremt naivt. Dette er en kamp som kommer til å vare i lang tid fremover, men det er ingen tvil om at ting går i riktig retning for nasjonalister. Folk er i ferd med å våkne opp, men å innbille seg at man skal samle sammen en liten gjeng og utføre et statskupp i morgen er i beste fall idiotisk og i verste fall et uttrykk for at man har et dødsønske.

Jeg tror også at det å fokusere på å la forfallet skje mens man venter på at alt kollapser eller til man har muligheten til å begå et kupp, er en unnskyldning for ikke å gjøre noe nå. Hvis situasjonen må bli verre først, trenger man ikke å faktisk legge inn en innsats for å få sine landsmenn til å våkne opp. Man kan bare vente til tiden for handling kommer. Og når jeg snakker om å gjøre noe nå, mener jeg selvfølgelig det å spre ordet, ikke noe voldelig. Dette er, som The Golden One sier, en metapolitisk – det vil si kulturell – kamp, og vi må være tålmodige. Våre fiender tok en lang marsj gjennom institusjonene og det er nødvendig at også vi er i stand til å tenke og handle langsiktig.

Personlig er jeg overbevist om at vi kommer til å vinne, men det forutsetter at vi bruker de riktige metodene for å nå våre mål.

quote-politics-is-downstream-from-culture-andrew-breitbart-93-18-52

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s