Klovne-Norge: UiO skal tilby utdanning som imam

muslimterrorist costume

Like etter jeg skriver en artikkel om at man ikke skal overdrive hvor ille situasjonen er, kommer marxist-akademia og planter knyttneven midt i ansiktet på Ola Nordmann. Nå skal Universitet i Oslo altså tilby en ny utdanning innen terrorisme og overfallsvoldtekt.

Universitas:

– Fakultetet har i lengre tid hatt et ønske om å etablere en mastergrad for religiøse ledere, samt egne studieprogram i islamsk teologi. Nå har vi fått rammene vi trenger for å igangsette arbeidet, sier studiedekan Oddbjørn Leirvik ved Det teologiske fakultet i en pressemelding.

Han utdyper til Universitas.

– Flere grupper i samfunnet burde få anledning til å studere teologi innenfor rammer av et universitet. Islam er den nest største religionen i Norge, og det er derfor naturlig å satse på det.

Hva skal man med ytre fiender når våre institusjoner er fylt opp til randen av forrædere av høyeste rang?

Oddbjørn Leirvik, studiedekan ved teologisk fakultet syns det er helt naturlig med imam-studier ved UiO
Studiedekan ved Det teologiske fakultet syns det er helt naturlig med imam-studier ved Norges største Universitet.

Galskapen vil ingen ende ta. Reaksjonene fra publikum lot heller ikke vente på seg.

Dagens Blest facebook reaksjon til imam-stuider på UiO

Men er det virkelig en imam-utdanning spør du kanskje mens du klyper deg selv i armen.

Kan man kalle det en imam-utdanning?

– Man kan ikke kalle dette en imam-utdanning foreløpig. Men vi tenker at det vi skal tilby er gode komponenter i en slik utdanning. I fremtiden kan dette bli en fullgod imam-utdanning, men det kommer også an på hva de muslimske trossamfunnene ønsker.

Hva nordmenn ønsker er det mindre nøye med. Det var enda godt å høre at vi kan få en fullverdig imam-utdanning hvis innbyggerne på Grønland og i Groruddalen skulle ønske det. Den fullverdige versjonen inkluderer kanskje konemishandling og seksuelt misbruk av geiter.

Ingen er nok overrasket over å få vite at landsforræderiet begynner på toppen.

Ønsket om en ny utdanning for muslimske ledere er også fastsatt i den nye regjeringserklæringen fra Jeløya. Der står det: «Regjeringen vil følge opp etableringen av en offisiell, norsk utdanning av religiøse ledere fra relevante trossamfunn»

Det finnes sannerlig mange som må holdes ansvarlig når tiden en gang kommer.

Jeg må dessuten si at jeg er nysgjerrig på hva slags type Islam som kommer til å fremmes på dette studiet. Blir det den vanlige typen eller en sterkt dildoisert versjon? Det er ingen stor hemmelighet at Islam ikke akkurat er kompatibelt med «våre vestlige verdier», dvs. AIDS-parader og (((seksuell frigjøring))). Derfor aner jeg at det kan bli en mulig konflikt her. Enten de modererer Islam eller lar religionen være sitt barbariske selv, vil det være noen som ikke er fornøyde. Og er det en ting jeg liker med muslimer, så er det at de er veldig høylytte når de uttrykker sin misnøye.

Muslim views - liberal hypocrisy

Dette kan virkelig bli underholdende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s