Aftenposten sier seg entusiastisk enig i Trump sin «shithole»-kommentar – Trump 100% rettferdiggjort

Forbehold: I dette innlegget vil vi anta at pressedekningen om Trump og hans utsagn om «shithole countries» er korrekt. Dette er en vanvittig usikker antakelse da den er basert på MSM rapportering med bruk av anonyme kilder. Men siden mye av den offentlige debatten er basert på premisset om at dette er sant, vil jeg i dette innlegget kommentere som om det er det.

Da Trump korrekt identifiserte en storpart av verdens land, inkludert Haiti og Afrika, som «skithøl», og Norge som et ikke-skithøl, ble det en kvetching og sutring i mediene som bare Trump kan fremprovosere. Jeg husker spesielt en TV2-kommentator som var «sjokkert» over hvor «upresidentiell» og «uverdig» Trump var.

Man kan si mye om dette. For eksempel, hvis disse landene ikke er skithøl, hvorfor flykter folk fra dem? Hvorfor kan vi ikke sende folk tilbake dit? Men dette er ikke temaet for dette innlegget. Temaet er dette innlegget fra aftenposten der en gammel kvinnelig (formodentlig barnløs) liberaler sier

En ting er ubestridelig: En haug av norske innvandrere – hvor usannsynlig dette enn høres ut – ville være en reell fare for Donald Trumps Amerika.

De ville bringe med seg sine moderne verdier, sine avanserte ideer og sin respekterte modell for sosialdemokratisk styring – og dette landet ville aldri igjen bli det samme!

OK. Si at det er sant. Damen ser ut til å mene at folket skaper samfunnet de bor i, noe som høres rimelig ut. Da vil også landet forandre seg når demografien forandrer seg.

Hva kommer da en haug av muslimske, haitiske og søramerikanske innvandrere til å bringe med seg?

Deres moderne verdier?
burka_muell_igfm-1024x723

Deres avanserte ideer om sanitasjon?haiti

Deres respekterte modell for sosialdemokratisk styring?

Nei, jeg strever virkelig med å forstå hva innvandrere fra skithølland skal gi oss for noe. Det samme gjør Trump og en ganske god andel av USA og Europas befolkning. Så langt har ikke liberalerne klart å gi et veldig godt svar. Det er derfor vi valgte Trump.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s