Psykisk utviklingshemmet afrikaner vinner Spellemann

Hkeem Spellemann Norge
En stor kunstner

Hvis du er opptatt av tradisjon og familie og faktisk synes at kunst etter europeiske standarder er en god ting, bør du for det meste styre unna vestlig populærkultur. Det er i stor grad søppel og selv sangene til talentfulle artister er som oftest brukt til å fremme motbydelig oppførsel, særlig blant unge jenter.

Men likevel kan det være morsomt å kaste et blikk på hva Weimar-Norge disker opp for å underholde en døsig, men sakte oppvåknende befolkning. Ekstra gøy er det når en av de som dyttes fram i rampelyset er fullstendig blottet for talent og karisma. Og ikke bare det, Hkeem ser ut som han i tillegg til å være født som afrikaner har vært så uheldig å komme til verden med en kromosomfeil. Ikke akkurat tidenes beste kombinasjon.

Jeg burde selvfølgelig ikke rakke ned på utviklingshemmede, men når han promoteres som en artist (takk, SKAM!) og faktisk får betalt for å lage dette skrapet, føler jeg det som min plikt å være den som sier ifra. Det finnes mange dårlige sanger der ute, men denne tar virkelig kaka. Jeg blir nødt til å spørre nordmenn hva de tror våre forfedre ville ha sagt hvis de hørte noen si «fy faen, fy fy faen» gjennom nesten en hel sang for så å bli belønnet med den gjeveste musikkprisen som er i Norge. Ville de vært stolte og tenkt at det er dette Norge alltid har vært? Kan noen ærlig si at dette føles som fremgang?

Det finnes sikkert enkelte som uironisk vil svare ja, men jeg er rimelig sikker på at de få fornuftige menneskene som fortsatt ser på NRK klør seg i hodet og sier «Hva faen er dette her? Sist jeg sjekket skulle musikk være behagelig for ørene.»

Jeg tror alle vet hva fordums store nordmenn ville ha tenkt hvis de hadde sett det som utspilte seg på Spellemannsprisen i kveld. Mest sannsynlig hadde de trodd at svenskene hadde overtatt Norge og nå torturerte nordmenn ved å promotere den verst tenkelige musikken det går an å lage med det formål å bryte ned den norske folkesjel. Den evige svenske klarte å ødelegge oss til slutt!

All spøk til side, er Hkeem virkelig et skritt fremover? La oss se på hvor vi har vært og sammenligne.

Jeg tror vi hadde klart oss bedre hvis Hkeem hadde vært i Afrika og lagd gjørmehytter og klikkekonserter.

African technology mud huts vs Roman buildings

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s