EU er anti-hvit

Da Norge stemte om EU-medlemskap i 1972 og 1994 snakket man om kjedelige ting som tollbarrierer og fiskeripolitikk. Lite visste vi at det hele handlet om en gigantisk anti-hvit konspirasjon med formål å erstatte den innfødte befolkningen i Europa med afrikanere og muslimer.

Tror jeg overdriver? Det er velkjent at EU i lang tid har hatt som politikk å importere titalls millioner afrikanere.

maxresdefault1

I nyere tid har vi nyheten om at EU avslo søknaden til en ungarsk by om å bli EU’s kulturhovedstad i 2023. Hvorfor? Det er for mange glade hvite mennesker der, for mange kristne og for få innvandrere.

Ja, virkelig. EU anser ikke hvite europeere for å være deres klientgruppe. Deres klientgruppe er de millioner av afrikanere og muslimer som de prøver å tvinge inn i alle nasjonalstater i Europa. Grunnen er åpenbar: Hvite europeere har sterk tilknytning til nasjonalstaten sin, noe innvandrerne ikke har. Innvandrerne vil derfor nesten aldri støtte anti-EU partier eller være generelt pronasjonale. Innvandrerne vil etter hvert vite at de kun er der fordi EU truer innbyggerne av landet til å akseptere dem, noe som gjør innvandrerne til en stabil støttegruppe for EU-prosjektet. Videre har mennesker fra disse landene bred aksept for korrupsjon og oligarkiske eliter, noe som også passer EU som hånd i hanske.

Jeg vet ikke om EU på noen tid var verdt å støtte, men uansett er den tid langt forbi. EU må bekjempes. EU er en anti-hvit organisasjon.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s