Jared ‘Ormtunge’ Kushner mister sin sikkerhetsklarering

Trump, son-in-law work towards a win on an Israel-Palestinian deal
Denne mannen bryr seg om dine interesser, goyim

Det er bare én grunn til at Jared Kushner har hatt en rolle i Donald Trumps administrasjon og det er ganske enkelt at Kushner presterte å gifte seg med Trumps favorittdatter Ivanka. Kushner er definitivt mer liberal enn Trump og det er ingen hemmelighet at det har vært konflikt mellom den mer konservative fløyen, representert av Steve Bannon, og den mer progressive, representert av Kushner og hans kone Ivanka.

Nå ser det ut til at demokraten Kushner er i ferd med å miste sin sikkerhetsklarering. Dette er helt klart et steg i riktig retning, men hva med å få Jared til å registrere seg som en utenlandsk agent siden hans lojalitet først og fremst utelukkende er til Israel?

NRK:

Svigersønnen til USAs president Donald Trump, Jared Kushner, mister sin toppsikkerhetsklarering, som han har hatt midlertidig.

Det betyr at Kushner, som har status som rådgiver for presidenten, ikke lenger vil få tilgang til de mest graderte dokumentene som regnes som statshemmeligheter, slik han har hatt siden Trump-administrasjonen tok over.

Han vil heller ikke kunne delta i såkalte «presidentbrifinger», hvor etterretningsinformasjon utleveres.

Stakkars Jared. Nå blir det vanskelig å lekke viktig informasjon til mediene for å undergrave din svigerfars agenda. Det ser ut til at stabssjef John Kelly er den som har satt ned foten når det gjelder hvem som skal ha tilgang til høyt gradert informasjon.

Beslutningen om nedgradering av sikkerhetsklarering for rådgiverstaben i Det hvite hus ble tatt av stabssjef John Kelly i forrige uke, ifølge amerikanske medier. Også andre rådgivere enn Kushner rammes.

Den tidligere generalen skal – da han overtok som stabssjef – ha blitt bekymret for hvor mange rundt presidenten som hadde tilgang til høyt gradert informasjon og bestemte seg for å stramme inn.

Forhåpentligvis er dette et tegn på at Jared, populært kalt ‘Ormtunge’, på grunn av sin slangeaktige natur, nå er på vei ut av det Hvite Hus. Eller at han i det minste får betydelig mindre innflytelse på det som skjer. Å ha mennesker med dobbel lojalitet i ditt lands regjering er uakseptabelt.

Enda verre er det at det å anklage Kushner for å ha dobbel lojalitet egentlig er altfor mildt siden det antyder at han bryr seg om fremtiden til amerikanere i det hele tatt. Denne mannen har ikke problem med ubegrenset innvandring til USA og endeløse kriger i Midtøsten på vegne av Israel. Det han vil er det motsatte av det Trump lovte under valgkampen. Sterkt redusert innvandring, deportasjon av ulovlige innvandrere, ingen flere meningsløse kriger og generelt at Trump setter USA først er alle ting som Kushner aktivt jobber imot.

Overraskende nok blir noe av dette nevnt av mediene, riktignok på en litt annen måte enn vi formulerer oss her på Dagens Blest, men det er å forvente.

Ifølge The Washington Post skal det også være bekymring i deler av Det hvite hus for Kushners kontakt med enkelte utenlandske regjeringer. En kontakt som ikke har vært klarert eller samordnet med Det nasjonale sikkerhetsrådet, ifølge CNN.

Avisen, som har vært i kontakt med etterretningskilder, skriver at representanter for Forente arabiske emirater, Israel, Mexico og Kina skal ha diskutert måter de kunne dra fordel av Kushner og hans familiære forretninger, hans politiske uerfarenhet og finansielle situasjon.

Det handler vel mer om etnisk lojalitet enn hans finansielle situasjon tenker jeg, men uansett.

En morsom sidehistorie er at Charles Kushner (Jareds far) ble kastet i fengsel for skattesvindel og for å ha prøvd å utpresse sin svoger ved å betale en prostituert til å forføre ham, spille inn en video av hendelsen og deretter sende denne til hans kone (dvs. Charles’ egen søster). Greit å bemerke at eplet har en tendens til å falle ikke så langt fra stammen.

Denne mannen er ikke din venn, Joe Sixpack.

steven-steinlight-sitat om jødisk lojalitet til Israel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s