Den beryktede nynazisten PewDiePie lager video om verdens morsomste kvinne Amy Schumer

PewDiePie profilert høyreekstrem nynazist

Amy Schumer er ekstremt morsom. Jeg har selv ledd meg skakk av hennes stjålne vitser og måten hun sier ‘vagina’ på. Blir det morsommere enn dette? Jeg tror ikke det.

Dessverre finnes det enkelte rasister som ikke er så begeistrede for Amy. Den svenske youtuberen og profilerte nynazisten PewDiePie har nå laget en video der han mer enn antyder at han syns Amy Schumer er svært lite morsom. Maken til kvinnehat har jeg knapt sett noe sted.

Opprørende! Skal ikke Amy få lov til oppføre seg som en ekkel, feit tøs uten at folk kommer med en masse kritikk av henne? Jeg tror at de som reagerer på dette mest sannsynlig aldri har opplevd gleden av å være sammen med en kvinne som Amy. De trenger å erfare hvordan det er å ha en kvinne i livet sitt som snakker om sex på den mest motbydelige måte. Noe annet er kun bevis på deres ekstreme intoleranse overfor sterke, uavhengige kvinner som er i kontakt med sin seksualitet ligger rundt med halve byen og har pådratt seg et helt lass av kjønnssykdommer. Kvinnehater!

Nevnte jeg forresten at PewDiePie er en nazist? Det finnes ingen tvil om at svensken tror han er en arisk overmann som skal rense verden for de som ikke har rett til å leve (ifølge hans forkvaklete menneskesyn).

pewdiepie-nazist-twitter-bevis
Skremmende! Kan noen vennligst ringe Ervin Kohn??

Har folk plutselig glemt Holocaust? Jeg tror Steven Spielberg trenger å lage en ny tåredryppende film om Auschwitz hvor alle fakta er byttet ut med triste bilder og sørgelig fiolinmusikk. Det er litt for lenge siden sist, Steven.

Ignorér hva PewDiePie sier til sitt forsvar. Hvis Wall Street Journal mener at han vil sette i gang et «nytt» Holocaust, så er det selvfølgelig sant.

Trodde du virkelig at du kunne slippe unna med denne rasismen og antisemittismen, Felix? tsk tsk tsk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s