Anti-Europeisk konspirasjon avdekket i Irland

Noen tror at situasjonen vi er i i dag, der europeere er på kjapp vei til å bli utbyttet i sine egne land, er basert på tilfeldigheter, dumskap eller til og med et ønske om å hjelpe.

La meg forsikre mine kjære lesere om at ingenting av dette er tilfellet. Breitbart rapporterer:

Unveiled by the government last week with a commitment to spend €116 billion, the document outlines plans to boost the Irish nation’s 4.7 million population by another million using mass migration.

The government’s strategic communications unit paid for sponsored “news pieces” to appear in national and regional newspapers promoting Ireland 2040, which “could not include negative or critical content”, The Times reported on Friday.

Det er ikke vanskelig å se problemene med dette. Husker dere da venstresiden var for miljø og mot overbefolkning og globalisering? Man skulle nesten tro at å øke landets innbyggere med 1 million, hvorav nesten alle vil øke CO2-utslippene sine betraktelig fra der de er, ville vært mot de prinsippene. Man skulle tro at en massiv milliontalls forflytning av mennesker er en slags mega-globalisering som de hadde vært imot.

tweet

De irske forræderne er godt hjulpet av de europeiske forræderne, som vi lenge har hevdet.

Men den gang ei. Faktum i dag er at den irske staten bruker befolkningens skattepenger på å fortelle dem hvorfor dette er en god ide. Du er tross alt ikke smart nok til å bestemme selv. Det er også tydeligvis greit at et parti bruker skattepengene dine som sin private kampanjekasse for sitt partiprogram.

Hva gjør dette med media? Vel, vi kan anta at anti-innvandringsmedia ikke får del i dette pengedrysset – som igjen vil påvirke den «frie» pressen i forutsigbar retning, de vil ikke bli satt utenfor det gode selskap som mottar pengedryss fra staten. Dette skaper et åpenbart insentiv til å lage falske nyheter.

Man skulle tro at en slik antidemokratisk oppførsel ble omtalt littegrann i mediene her i Norge, men nei. Du ser det kun på «høyrekstreme» sider som Dagens Blest. Sørg for å sjekke dagensblest.com hver dag, hvis du også er interessert i å redde demokratiet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s