Nytt svensk nasjonalistisk parti: «Vi är Sveriges återvandringsparti»

Gustav Kasselstrand - Alternativ for Sverige

Sverige er som kjent et paradis for kattedamer av den absolutt verst tenkelige sort. Derfor er det godt å iblant kunne rapportere positive nyheter fra våre brødre i øst. For selv om det er mye vi ikke liker som skjer der, er det også klare tegn på at svensker er i ferd med å få nok av «mangfoldet» som har blitt tvunget på dem.

I går lanserte Gustav Kasselstrand, tidligere leder av Sverigedemokratisk Ungdom, det nye partiet Alternativ för Sverige, et parti som har planer om å være betydelig strengere på innvandring enn Sverigedemokraterna, da Åkesson og co dessverre har beveget seg mer og mer mot sentrum i senere tid.

Fria Tider:

Gustav Kasselstrand, före detta ordförande för Sverigedemokratisk ungdom, lanserade på måndagskvällen Alternativ för Sverige. Det är ett nytt parti som utmanar SD med en skarpare invandringspolitik.
– Vi är Sveriges återvandringsparti, säger Kasselstrand.

Build a wall! Deport them all!

Jeg må si jeg liker stilen til denne Kasselstrand. Noen må si det som det er og sannheten er at de som har kommet må alle dra hjem på et eller annet tidspunkt. Å tro at halvhjertede tiltak kommer til å være en endelig løsning på problemet er mildt sagt naivt. Vi trenger deporteringer, vi trenger masse deporteringer. Vi trenger deporteringer som skjer så raskt at de får hodet ditt til å spinne.

Trump Boston Globe - Gustav Kasselstrand
Dette er det Sverige trenger

Partiet har laget en skarp og estetisk promoteringsvideo. Den er absolutt verdt å sjekke ut.

Og hva er reaksjonen fra Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson? Skuffende forutsigbar er det eneste man kan si om den. Hvis du hadde brydd deg mer om ditt land enn om makt, Jimmie, hadde du latt være å komme med slike ufine uttalelser mot folk som ønsker å ordne opp i (dvs. deportere) Sveriges problemer.

Faktum er at mange av SDs velgere syns de er altfor liberale i sin innvandringspolitikk.

Mätningen visade även att två tredjedelar av SD:s väljare vill se ett mer invandringskritiskt alternativ, enligt Kasselstrand.

Han sade att luften har gått ur SD, ett parti som han menar har «slitits isär av destruktiva strider och jakt på pengar».

– Jag inte motståndare till Sverigedemokraterna – tvärtom. Jag ser det fortfarande som det enda riksdagsparti som ändå har försökt bryta med de värsta dårskaperna, men de kommer inte längre nu.

Dagens Blest ønsker Kasselstrand og hans kollegaer lykke til med deres nystiftede parti. Det er ingen tvil om at SD trenger noen som presser dem mot høyre.

La oss avslutte med en sang fra svenske musikere som faktisk bryr seg om sitt land. I den sammenheng er kun originalen god nok.

«Du är dina förfäder, det är deras blod och deras gener som du består av. Det är inte så att du på något magiskt sett bara uppstod ur tomma intet. Utan du har fostrats av dina föräldrar som i sin tur är fostrade av sina föräldrar, alla dessa generationer har hjälpt till att bygga landet. Så ja, jag är stolt över mitt land och det är min uppgift att fortsätta värna om landet precis som mina förfäder gjort sedan tidens början.»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s