8. mars: En hyllest til norske kvinner

Det finnes faktisk noen som påstår at Dagens Blest er en gjeng med kvinnehatende mannssjåvinister. Da jeg fikk vite dette tenkte jeg at det virker som noen trenger å lukke tøytemunnene sine og komme seg tilbake til komfyren umiddelbart.

Ørefik kvinne
Det kaller jeg en tilfreds mann

Vestlige kvinner – og norske jenter er definitivt ikke noe unntak – er en gjeng med sutrende, løsaktige, udugelige og storforlangende tøser. Beklager, jenter, men sannheten er sannheten. Jeg kan jo påpeke at importerte feminister er enda litt verre enn våre egne, men det er primært fordi de er så ekstremt lite attraktive.

Jeg prøvde å komme på noe positivt å si (vel, ikke egentlig) i anledning kvinnedagen, men det er sannelig ikke lett når man er omgitt av skamløse skjøger så langt øyet kan se.

La meg i hvert fall påpeke at kvinner er fullstendig inkompetente, særlig når det gjelder det å lede. Jeg kommer umiddelbart på tre eksempler. Marissa Mayer, Carly Fiorina og vår egen «superkvinne» Anita Krohn Traaseth.

Mayer var en elendig leder for Yahoo men fikk likevel med seg nesten 260 millioner (!) dollar da hun forlot selskapet. Fiorina holdt egenhendig på å kjøre Hewlett Packard i grøfta, men likevel ble hun visepresidentkanditat for Ted Cruz (LOL). Dette vitner om at kvinner stiger i gradene fordi de er kvinner, ikke på grunn av ferdighetene deres og at når de feiler er mange klare til å komme med unnskyldninger for dem og late som de ikke er fullstendig inkompetente.

Traaseth – som er direktør for Innovasjon Norge – er nå innstilt på å hindre oljenæringen i å få støtte og heller fokusere utelukkende på alternative energikilder, til tross for den enorme verdiskapningen oljen har gitt Norge. Etter alt å dømme er Traaseth en miljøhippie og ifølge anonyme kilder Dagens Blest har vært i kontakt med stemmer hun på Miljøpartiet de Grønne.

Trenger jeg å si mer for å bevise at kvinner ikke burde få lov til å stemme? Trodde ikke det, nei.

Gratulerer med dagen, jenter!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s