En melding til alle kvinner i anledning kvinnedagen

I anledning 8. mars vil redaksjonen komme med en ektefølt og genuin appell til alle vestens kvinner:

18268173_1363117887102024_8524365184202448549_n

Kutt ut sutringen.

Dere er ikke underbetalte, dere får akkurat like mye som menn når dere har samme stilling, samme erfaring, samme arbeidstid og samme utdanning. Enhver påstand om det motsatte bygger på en statistisk svindel der dere ser vekk ifra en av faktorene nevnt over.

Dere blir ikke trakassert noe mer på nettet enn menn blir. Dere bare syter mer. Og mediene tar sytingen deres mer seriøst.

Dere er systematisk privilegert i offentlige budsjetter og får mye mer ut av systemet enn dere betaler inn.

Dere later som om dere ikke er tøser, men elsker å bli objektifisert.

Dere later som om dere vil ha kvinnerettigheter, men støtter islam og sharia.

Nesten hele samfunnet i dag innrettes kvinner. Hvis noen regel noe sted forulemper kvinner, blir den fjernet. Kritikk av kvinner er sosialt forbudt til tross for deres ekstremt priviligerte stilling.

Ingenting av dette har gagnet kvinner overhodet. De er uten tvil sterkt priviligerte i dag, men de er likevel mindre lykkelige i dag enn da kjønnsrollene var sterkere.

Expectations also lie behind the curious finding that performing household chores makes men statistically less likely to become depressed but contributes to depression in women. Taking on housework seems to encourage men to judge themselves as generally likeable, fair-minded dudes, kindly reducing their wives’ load. On the other hand, taking on housework seems to make women feel exploited.

Tenk om feministene hadde sluttet å innbille kvinner at de ble utnyttet fordi de oppfylte kjønnsrollene sine? Da hadde kvinner kunnet gjøre husarbeid uten å begynne å syte av den grunn. De kunne også fått fler barn dersom de ikke trengte å konsentrere seg om karrieren (som også får dem til å føle seg utnyttet).

I det hele tatt er det mye som tyder på at både kvinner og menn ville ha fordel av at kjønnsrollene ble skrudd tilbake til 50-tallet, og at lovene ble oppdatert til den situasjonen. Jeg ser ikke hvorfor vi ikke skulle gjøre dette. Vi trenger ikke tvinge noen – bare kutt ut subsidieringen og priviligeringen av kvinner, gi dem samme forhold som menn, og de vil raskt gå tilbake til sin mer naturlige rolle, med et par turbolesber som enkeltunntak.

Vårt program vil gjøre kvinnene lykkeligere, og feministenes program vil gjøre kvinnene mer ulykkelige. Det er derfor vi på det alternative høyre er de ekte feministene. Sjekk dagensblest.com hver dag dersom du er interessert i ekte kvinnekamp!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s