Geni fra Somalia ber norske menn ta avstand fra Helge Lurås

Ismail A. Hussain
Jeg syns vi skal høre på denne asylsøkerens visdomsord

Det har vært mye snakk om Sumaya Jirde Ali i det siste. Her i Dagens Blest er vi store tilhengere av Sumaya og hennes fremtreden. Hun konverterer flere nordmenn til nasjonalismens sak i løpet av én opptreden på NRK enn alternative medier kan få til i løpet av et helt år.

En annen asylsøker med lignende fysiognomi sier nå at norske menn – en gruppe han helt sikkert anser seg selv for å være en del av – bør ta avstand fra Resetts Helge Lurås i kjølvannet av alle de slemme kommentarene Sumaya har måttet tåle den siste tiden. Som dere kan se av bildet ovenfor, er dette en ung mann med intelligens godt over (det somaliske) gjennomsnittet. Berikelsen fra Afrika, som heter Ismail A. Hussain, skriver i Utrop:

I dag i 2018, selve kvinnedagen må den unge kvinnen Sumaya holde seg innendørs nettopp fordi Helge Lurås og hans menn føler seg svært truet av en hijabkledde kvinne som utfordrer maktpersoner med sin skarpe penn.

Det er 2018 folkens! Hadde noen av dere glemt det kanskje? Nå var forresten Sumaya i Bergen den 8. mars, men la oss ikke henge oss så mye opp i det. Teoretisk sett måtte hun holde seg hjemme på grunn av hetsen fra hatefulle nordmenn.

Resett og dens meningsfeller skyr dessverre ingen virkemidler så lenge det fremmer deres virkelighetsoppfatning, den redigerte sannheten som ingen andre har sett maken til enn den lille gruppen de selv er omringet.

Her pakkes rasisme inn som islam-kritikk og ytringsfrihet. Uthenging og personangrep serveres som kritisk journalistikk. For dem spiller det ingen rolle om det de skriver er sant eller relevant.

Midlene Resett benytter seg av inkluderer å sitere Sumaya ordrett slik at folk kan bli sinte på henne på fullstendig riktig grunnlag. Blir det mer høyreekstremt enn det? Det er viktig at vi beskytter minoritetskvinner når de har fornærmet mannen i gata på det groveste. Det å la brune mennesker kjenne konsekvensene av sine handlinger er ikke annet enn irrasjonelt hudfargehat. Sumaya sa på 8. mars-markeringen i Bergen – den hun teoretisk sett ble hetset fra å være med på –  at hun var så langt nede at hun vurderte å aldri bruke stemmen sin igjen.

– Det kan jeg ikke i dag. Ikke fordi jeg ikke vil, men fordi jeg må snakke om noe annet. Den siste uken har jeg vært så psykisk og fysisk nedbrutt at jeg tenkte at jeg aldri ville bruke stemmen min igjen, sa Ali.

Er det virkelig så lett? Hmmmmm….

Noen vil kanskje si at jeg bare skrev denne artikkelen for å kunne bruke bildet av vår venn Ismail og skåre billige poeng på den måten. Jeg skal ikke nekte for at det var en av grunnene, men jeg syns også det er viktig at våre «nye landsmenn» får mulighet til å vise hva de står for her på Dagens Blest. Det skulle bare mangle at vi presenterer deres argumenter og deres åpenbare kjærlighet for Norge. Afrikanere med norsk pass er våre beste venner.

Ismail A. Hussain nærbilde

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s