Mediene lager storm i vannglass om Listhaugs uttalelser

Sylvi Listhaug justisminister
En av få politikere i Norge som faktisk fortjener respekt

Mediene liker å lage en sak ut av ingenting. De spiller sjokkert og lager et nummer ut av de mest åpenbart sanne uttalelser. Det nyeste teateret handler om at Sylvi Listhaug skal ha gått aaaaltfor langt når hun sa at Arbeiderpartiet er mer opptatt av terroristers rettigheter enn nasjonens sikkerhet. Kun idioter og folk fra AUF (jeg gjentar meg selv) kan benekte at dette er en fullstendig sann uttalelse. Men løgnerpressen, oppildet av landsforræder nummer 1, Judas Gahr Støre, later som de er helt forferdet av det Listhaug har sagt om voldelige terrorister og APs rolle som portåpner. Dette er snakk om «mennesker» som skal være takknemlige for at det verste de opplever er å bli sendt ut. Og AP er et av partiene som er mest direkte ansvarlig for at vi nå har 17.3% innvandrere i Norge. Dette er et landssvik som er grovere enn noe annet som har skjedd i landets historie.

Det hele minner veldig om amerikanske mediers angrep på Donald Trump. De lager en enorm sak ut av en liten uttalelse som alle vet er sann og så legges det press på politikere, inkludert de i det samme pariet, slik at de skal ta avstand fra eller fordømme uttalelsen (og dermed personen som sa den). På denne måten fungerer mediene og resten av venstresiden (og dessverre høyresiden i tillegg, i den grad vi har det i Norge) som et politi som håndhever de politisk korrekte reglene for hva som er lov til å si i det offentlige rom. Ved å angripe modige nordmenn som Sylvi Listhaug og Helge Lurås forsøker mediene å hindre at vanlige folk sier det de faktisk tenker om innvandrere, multikulturalisme og politisk korrekthet generelt. Meningskorridoren i Vesten er definitivt på vei mot høyre – i stor grad takket være valget av Trump som president – men nå prøver mediene å hindre at trenden fortsetter videre i samme retning. Mitt budskap til de som står i denne (kunstige) stormen er at de ikke må vike en millimeter. Stå på ditt og gå gjerne enda mer på offensiven. Ikke prøv med unnskyldninger eller bortforklaringer. Fortsett helt uten å beklage deg. Dette er naturligvis lettere sagt enn gjort, men det er et ansvar du har påtatt deg. Da må du også holde linjen når det stormer som verst.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s