Landsforræder Moxnes fremmer forslag om mistillit mot Sylvi Listhaug

bjc3b8rnar-moxnes-kommunist.jpg

Ingen kan late som vi lever i et sunt eller seriøst land når vi har kommunistiske landssvikere som Bjørnar Moxnes på Stortinget. Etter stormen som har vært i forbindelse med en helt legitim uttalselse fra Sylvi Listhaug, fremmer Rødt-lederen nå et forslag om mistillit mot det som tidligere målinger har vist er landets mest populære minister. Hva skal man tenke om slike udemokratiske venstreekstremister som Moxnes?

polish-anti-communist-mercenary-lieutenant-rafal-gan-ganowicz-1932-2002-journalist-what-5082856

Det hjelper selvfølgelig ikke at elefanten i rommet, statsminister Erna Solberg, ba om unnskyldning for innlegget lagt ut av Listhaug. En ting er at en kommunist angriper Norges justisminister, noe annet er når lederen for samme regjering gir etter for presset fra mediene. Det er virkelig patetisk og nok et bevis på at Høyre er akkurat like opportunistiske og feige som Arbeiderpartiet.

Statsminister Erna Solberg (H) ber på vegne av hele regjeringen om unnskyldning for justisminister Sylvi Listhaugs Facebook-innlegg.

– Jeg forstår at uttalelser fra statsråder i regjeringen har vært sårende for mange. Jeg vil derfor si unnskyld på vegne av regjeringen til de som vi har såret, sier statsministeren til Aftenposten.

Jeg syns Erna Solberg heller bør be om unnskyldning for at hun ikke greier å slutte med å dytte i seg boller, kake og alt det andre som gjør at hun er blant verdens feiteste statsministre. Litt selvbeherskelse bør vi kunne forvente av den som sitter med den viktigste posisjonen i landet.

Erna Solberg statsminister bolle

Innlegget inneholdt et bilde av fremmedkrigere i Somalia, og hadde teksten «Ap mener terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonens sikkerhet». Ifølge Dagens Næringsliv mente Solberg at både ord- og bildebruk var langt over grensen.

Ingenting var over grensen og ingenting var usant. Men det hindrer ikke løgnerpressen i å lage en enorm sak ut av det for å fremme sin agenda.

Lørdag skal hun ha fått sin statssekretær Rune Alstadsæter til å kontakte justisminister Sylvi Listhaug (Frp). Han ba ifølge avisa statsråden om å slette bilde, uten at hun etterfulgte det.

I stedet skal Listhaug ha ønsket å forsvare seg, blant annet ved å stille i mandagens utgave av NRK-programmet Politisk Kvarter. Det skal Solberg ha motsatt seg.

Dette er helt riktig å gjøre. Listhaug burde få muligheten til å forsvare seg mot dette hylekoret. Hvis statsministeren nekter å la henne gjøre dette, kan dette gjøre det svært vanskelig for partiene å samarbeide fremover. Hvis du nekter å la de tøffere politikerne gjøre den jobben de er satt til bare fordi mediene skriker høyt nok, kommer du alltid til å være en slave for deres vilje. Vi har lenge visst at Høyre er nettopp det, dette er bare enda en bekreftelse.

Tilliten til norske medier er kanskje ikke like lav som amerikanernes tillit til sin presse, men hvis de fortsetter med dette så vil vi komme dit om ikke så lenge. Vår tålmodighet er ikke evigvarende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s