Sjokkstudie: 90% av svarte fedre til raseblandede barn forlater ungen

Black father prank

Det er et meme at svarte menn i stor grad er fraværende fedre. Bilder tatt ved fødselen og ett år etter har en besynderlig tendens til å antyde at det er noen som mangler. Og som vi godt vet, er alle memer sanne. Svarte har for vane å forlate bastardene sine på en skala som hvite – og til en viss grad mexicanere – ikke kan konkurrere med i det hele tatt.

Dette er ingen stor overraskelse hvis man følger med litt, men det er greit å vite at vitenskapen støtter opp under det som vanlige observasjoner antyder. En studie bekrefter at nok en rasistisk fordom er fullstendig sann. Den viser at 92% av raseblandede barn med svarte fedre er født utenfor ekteskapet, at 82% av dem ender opp på trygdeytelser og at hele 90% av barna i studien ikke har fedrene i livet sitt.

From the data amassed it can be suitably deduced that on average 92% of biracial children with African American fathers are born out of wedlock, with Caucasian mothers leading in that percentage. 90% of women who have children out of wedlock with African American men will not end up marrying that man, where as 10% will wed, yet those that wed or do have their children in wedlock typically end up a single mother nonetheless due to divorce.

Sjokkerende!

Svart mann alenemor
Hvem kunne forutsett en slik utvikling?

Studien sier videre:

Of women that had biracial children with African American men out of wedlock 50% had only one child out of wedlock and 50% had more than one child out of wedlock, and when they do have multiple children out of wedlock 79% of the time the children do not have the same father. 77% of biracial children with African American fathers presently live below the poverty line and 82% end up on government assistance at some point.

Merkelige greier. Rasister vil selvfølgelig si at det må være en eller annen iboende forskjell som gjør at svarte og hvite oppfører seg så ulikt. Opplyste mennesker vet at dette er det reneste sludder. At afrikanere gjenskaper Afrika de stedene der det er mange av dem er kun en slående tilfeldighet. Ingenting å se her!

88% of the time the father of the child does not financial support or help with the economic costs of the child, consequently leaving the encumbrance of fiscal care exclusively on the mother.

Og skattebetalerne, naturligvis. Det er en berikelse for hvite amerikanere å betale for Tyrone og hans ti løsunger (enten de er raseblandede eller svarte).

90% of biracial children with African American fathers don’t have their father in their life. 94% of the surveyed mothers believe the father of their child doesn’t have a good relationship with the child. 63% of biracial children who are raised without an active father in their life exhibit major behavioral problems, where as 37% of biracial children raised without an active father don’t exhibit major behavioral problem.

La oss slippe inn flere av disse slik at afrikanere kan rømme fra barna sine her i Norge også, istedenfor på Afrikas savanne. Hva kan gå galt?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s