Lysglimt diskuterer Sylvi-saken og ACER på Red Ice

Lysglimt Norge meme

Hans Jørgen Lysglimt Johansen – mannen som Ervin Kohn har mareritt om hver eneste natt – har vært på Red Ice og diskutert Sylvi Listhaugs avgang og overgivelsen av kontroll over norske kraftressurser til EU i forbindelse med ACER.

Han sier at norsk politikk på sett og vis har mistet uskylden etter omstendighetene som gjorde at Sylvi Listhaug måtte trekke seg. Det er vanskelig å være uenig i dette utsagnet. Denne type triks har tidligere ikke blitt benyttet i Norge, men nå har ting tilspisset seg nok til at venstresiden føler seg tvunget til å ta i bruk alle midler. Dette er til en viss grad forståelig, men som allerede nevnt er nok dette en dårlig taktikk for dem i det lange løp. Så, til tross for det sinnet mange kan føle over hele denne saken, bør vi selvfølgelig være fornøyde med at våre fiender er med på å drive polariseringen videre. Det at retorikken skjerpes og at kamplinjene trekkes tydelig er nasjonalister tjent med på lang sikt.

Norge først!

Lysglimt - Norge for nordmenn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s