Dagens Blest tar avstand fra Lilith Keogh

Lilith Keogh
Dette er kvinnen som ønsker å representere norsk nasjonalisme

Det har vært en del drama i det amerikanske nasjonalistmiljøet i det siste, og selv om det ikke er noen grunn til å dvele for mye ved det som er skjedd, kan det oppsummeres med at noen mennesker klarer vi oss bedre uten. Det er fort gjort for nasjonalistiske bevegelser å akseptere alle slags mennesker, inkludert de som kun bidrar negativt, fordi man vil ha flest mulig med seg. Men et fokus på kvalitet over kvantitet er helt essensielt for enhver seriøs politisk eller kulturell bevegelse. Hvis vi vil lykkes må det settes en viss standard for hvem som kan være med og hvem som må holdes utenfor.

Man skulle ikke tro at Norge hadde noe offentlig problem med dette siden det er så få som står fram med denne typen meninger, men det viser seg at det finnes et problematisk individ som prøver å benytte seg av at nasjonalisme er kult for første gang siden andre verdenskrig. Aftenposten skriver om Lilith Keogh og at hun representerer nye høyreradikale som ønsker å distansere seg fra det tradisjonelle høyreekstreme miljøet. Det stemmer, det finnes mennesker som gir nasjonalister et dårlig navn og disse vil ikke Lilith assosieres med.

Lilith har blant annet laget en utstilling av Pepe, men det er ikke det eneste hun har blitt kjent for.

Kort oppsummert lagde hun en video hvor hun snakket om å ha ligget med ganske mange svarte menn i løpet av livet, men at hun sluttet fordi «hun ikke lærte noe av dem».

Tom Cruise latter

Som leseren sikkert kunne ha forutsett fikk ikke denne videoen udelt positiv respons. Når noen som prøver å gjøre seg selv til talsperson for en høyreradikal bevegelse snakker om å ha ligget med et trailerlass av afrikanere uten å vise det minste tegn på anger, vil det garantert komme reaksjoner. Og noen av dem ble uttrykt slik folk gjerne gjør det på internett. Det vil si veldig høflig og diplomatisk.

Lilith Keogh kommentarer youtube

Det ble en del blest om dette og etter hvert kom faktisk youtuberen Millennial Woes på banen og følte han måtte forklare for Lilith hva hun hadde gjort feil. Noen har åpenbart mer tålmodighet enn andre.

Lilith Koegh Millennial Woes kommentar

Lilith fulgte opp med å lage fire (!) videoer om reaksjonene hun fikk etter å ha snakket om å brenne kull i store mengder. Hun hadde tydeligvis ikke regnet med en slik respons. Hva skal man si til det annet enn lol? Å være så ute av stand til å forutse denne utviklingen er egentlig ganske fascinerence. En av hennes responsvideoer var til Millennial Woes med tittelen «The Alt-Right Sheep Farm & The Millennial Ho«. Rekt!

Kina brenner kull - Lilith Keogh
Hva har Lilith Keogh til felles med Kina?

På vegne av redaksjonen til Dagens Blest vil jeg på det sterkeste ta avstand fra Lilith Keogh. Overvektige kullbrennende tøser skal vi klare oss fint uten. Jeg tror faktisk jeg heller ville hatt Matthew Heimbach eller Milo Yiannopoulos som frontfigur enn dette takraset.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s