Dagens Blest tar avstand fra all rasisme

rasisme slaveri

Rasisme er et monster. Fra slaveriet til det jødiske Holocaust har europeere vist et unikt anlegg for irrasjonelt hudfargehat. Den eneste grunnen til at Afrika er et høl, er inngripen fra hatefulle europeere. Uten vår hjelp hadde de klart seg mye bedre. Bare se på Ethiopia.

Sør-Afrika Zulu apartheid
Denne zuluen er forresten også en rasist

Leseren er sikkert sjokkert over å få vite at vi her i Dagens Blest har blitt anklaget for å være rasister. Har du hørt på maken! Hvilken n*ger er det som sprer disse skitne løgnene om oss?

Uansett er det på tide å rette opp i denne misforståelsen. På vegne av redaksjonen tar jeg avstand fra all rasisme. Å påpeke evolusjonsmessige ulikheter mellom mennesker som har utviklet seg i forskjellige omgivelser er rent hat og det hører ikke hjemme på et nettsted som Dagens Blest. Jeg vil på det sterkeste be om unnskyldning til alle de overvektige kattedamene og deres afrikanske elskere flotte menneskene som har følt seg støtt av noe som har blitt sagt i våre artikler.

Det er tross alt 2018 og på tide at vi legger hatet bak oss. Har du kanskje glemt Holocaust? Det er dette som skjer når man lar folk bruke ondsinnede studier til å spre sin hatpropaganda. At noe er sant betyr ikke at du har rett til å si det.

Fordømte rasist!

Anita-Sarkeesian

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s