Scandza-konferanse i Stockholm: Normalisere nasjonalisme

Scandza forum

Det er tydelig for alle som har fulgt med den siste tiden at nasjonalismen er på vei tilbake. Våre fiender er naturligvis livredde, noe som sammen med det faktum at flere og flere av våre egne våkner opp bør få oss til å være svært optimistiske for fremtiden. I den forbindelse er det bra at nasjonalister samles, gjerne fra forskjellige land. Og nettopp det var det som skjedde i Stockholm denne helga. Scandza Forum arrangerte lørdag 7. april en konferanse som omhandlet det å normalisere nasjonalisme. Talere var Marcus Follin (The Golden One), Millennial Woes, F. Roger Devlin, Greg Johnson og Jared Taylor.

Dagens Blest var naturligvis representert på konferansen og i enda større grad aktive på etterfesten som fant sted i Stockholms barer og nattklubber. Drikken rant lett og stemningen var god. Flybilletten fra Los Angeles var dyr, men definitvt verdt det. Å møte så mange flotte mennesker som deler ditt syn på verden er noe som virkelig kan anbefales for alle nasjonalister.

Talene var i tillegg svært interessante og temaet for konferansen er for tiden høyst aktuelt. Vi er en gruppe mennesker som ønsker å vinne. Vi er ikke ute etter å kle oss i uniformer og oppføre oss som en gjeng med fetisjister og avvikere. Resultater er det viktigste og for å nå våre mål er vi nødt til å ha en seriøs bevegelse som kan tiltrekke normale mennesker. Et fokus på hvordan man best når ut til massene er derfor av enorm betydning for at vi skal lykkes.

Konferansen ble filmet av Red Ice og vi kommer til å legge ut linker til talene når disse har blitt publisert. Det er også verdt å nevne at våre venner finnene hadde en konferanse dagen etter Scandza med noen av de samme talerne. Ebin.

Fremtiden er lys. Faktisk vil jeg gå så langt som å si at den er blendende hvit.

hvit hund

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s