Åpenbart falskt flagg i Syria utnyttet av krigshissende presse

Så det skjedde igjen. En ondskapsfull fiende av Israel har gasset sitt eget folk og brent dem i ovner.

Det skjedde uten taktiske formål og uten logikk. Ja, faktisk var det til en enorm ulempe for ham. Akkurat i det øyeblikket Trump ga signaler om å trekke seg ut av Syria, vil du ikke tro det, kom et horribelt gassangrep som tvang ham til å ta avstand og true sanksjoner. Krigshissermediene – noe som er alle mediene i USA, definitivt inkludert «de liberale» – hopper umiddelbart på «bomb Syria» toget og presset for å invadere er enormt.

Twitter, en sjitlib-bastion, er selvfølgelig med på å sensurere antikrigsmotstand.
Snillistisk, FN-respekterende leder Netanyahu var for en gangs skyld på samme side som FN og krigshissermediene

Dette er selvfølgelig nesten det samme som skjedde forrige gang, for nesten eksakt ett år siden. Heldigvis ble det hver gang avdekket av de hvite hjelmene, som hadde kameraer og personell på bakken.

OK, så dette var litt vel åpenbar ironi. Men hør nå her, hvis du ikke ser tvers gjennom dette har du kanskje et ekstra kromosom et eller annet sted. Assad har alt å tape og ingenting å vinne på dette; han har vært avhengig av utenlandsk støtte og utsatt for utenlandsk intervensjon siden begynnelsen av, og han har endog erfart at falske gassangrep får hele vesten til å skrike høyt om invasjon – en dødelig fare. Ideen om at han skulle gasse et titalls irrelevante sivile for lulz når dette risikerer livet til han og hele landet hans er ærlig talt for latterlig til at det burde trenge kommentar. Det som trenger kommentar er hvordan mediene igjen jager i flokk, kjører samme narrative og biter på åpenbar krigspropaganda. Vi kan se ondskapsfulle aktører manipulere medienarrativet i sanntid. Det som er verre er at vi gjør det til støtte for den verste parten av konflikten – Al Qaida og de andre jihadistene.

Dette er ikke en lek. Denne krigshissingen kan ha konsekvens at den gir Syria over til Al Qaida og vi får en terrorstat i verden som vil spre islamister og skape (enda flere) flyktninger vi må ta inn. Millioner av menneskeliv er i fare.

Vi på det alternative høyre anklages ofte for å være grusomme. Men vi er faktisk den eneste konsistente stemmen mot å invadere fremmede land og ødelegge livene til millioner av muslimer.

daxckjbvmaapw9o

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s