Ulrikke fra Skam har kommet med podkast!

Ulrikke Falch

Ventetiden er over, folkens. Endelig kommer det vi alle har lengtet etter. Norges mest kjente intellektuelle personlighet, Ulrikke Falch fra Skam, har nå begynt å lage podkast! Hvis du trodde at patriarkiet skulle slippe unna med sin undertrykkelse av alle som ikke er hvite cis-hetero menn, tok du grundig feil. Skam-Ulrikke er klar til å angripe de dominerende ideene og tale makta midt imot.

you go girl

Som de fleste vet har Ulrikke vært svært aktiv i  mediene og spredd sin visdom til det norske folk om alt fra kroppspress til feminisme. Skam-skuespillerinnen vet å komme med skarp kritikk av det kvinneundertrykkende systemet i Norge, og jeg synes vi alle skylder henne en stor takk for hennes varme engasjement. Applaus, folkens!

La oss høre hva heltinnen selv har å si om denne etterlengtede podkasten:

– Det er blitt en veldig ærlig og nær podkast, som involverer mennesker i livet mitt og problemstillinger jeg lurer på. Det er først og fremst en sårbar podkast, men jeg håper at det kan inspirere til samtaler og konfrontasjoner i lytternes egne liv. Jeg gleder meg til det kommer ut og håper at folk får noe ut av det.

Dette virker veldig lovende. Konfrontasjoner angående viktige temaer er noe som ligger feminister nært til hjertet. De tar de vanskelige sakene og stikker aldri hodet i sanden hvis problemer oppstår.

Ulrikke Falch er offiselt den nye favorittfeministen til Dagens Blest. En større anerkjennelse skal man virkelig lete lenge etter.

Vi skal naturligvis høre på Ulrikkes podkast og komme med en anmeldelse så snart noen av våre korrespondenter gidder å lide seg gjennom skvalderet hennes anledningen byr seg. Skuespillerinner er kjent for å være godt opplyste om hva som feiler verden og hva vi må gjøre for å ordne opp i problemene. Er det ikke på tide at vi hører mer på dem? De har løsningene vi alle har ventet på. Mindre hat og fremmedgjøring, mer toleranse og kjærlighet. Var det så vanskelig?? Trodde ikke det, nei!

2 kommentarer

    • Senpai har lagt merke til meg!

      Det er forresten slurv i redaksjonen! Den setningen var selvfølgelig ment å fjernes. Idioten som ser over skjønte ikke at han ikke skulle ta det med. Beklager på det sterkeste, Ulrikke!

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s