Brødre tiltalt for voldtekt av 14 år gammel jente

Nordmann farlig

Det ser ut som nordmenn har vært på ferde igjen. Er det én ting norske menn liker bedre enn brunost og bunad, så er det å voldta 14 år gamle jenter.

NRK:

Ein 19-åring på sommarjobb er tiltalt for å ha valdtatt ei tenåringsjente gjentekne gongar i 2015. Året etter skal også den eldre broren ha kome tilbake og forgripe seg på jenta.

Den første valdtekta skal ha skjedd like etter at tenåringsjenta hadde fylt 14 år, i juni 2015. I løpet av sommaren og hausten skal den yngste av dei to tiltalte brørne gjentekne gongar ha valdtatt henne.

Typisk nordmann-oppførsel. Lås inn konene deres, lås inn døtrene deres og lås inn mødrene deres. Nordmenn voldtar alt som er.

Året etter kom dei to tilbake til romsdalskommunen, og då skal også den 25 år gamle broren ha valdtatt jenta som då nettopp hadde fylt 15 år.

Ifølgje tiltalen skal den eldste broren også ha valdtatt ei anna kvinne, då ho var 18 eller 19 år gamal.

Dette har alltid vært en del av vår kultur. Det er ingen grunn til å være opprørt. Dette er absolutt ikke noe som har begynt å skje mer de siste årene. Definitivt ikke.

Dei to rumenske mennene blei utleverte frå England i fjor haust, og sit no varetektsfengsla før rettssaka.

Okei, rasister. Ingen grunn til å triumfere. Grunnen til at disse stakkars rumenerne gjorde dette er at de har internalisert norsk voldtektskultur. De var siviliserte mennesker, men så ble de infisert av våre dårlige verdier og vårt kollektive kvinnehat som av et farlig virus. De hadde aldri gjort dette ellers!

romfolket

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s