Radio 266B: Danskene hatprater om Scandza

Radio 266B Dagens Blæser

Jeg har tidligere nevnt vår danske broderside Dagens Blæser som produserer helt utmerket nasjonalistisk innhold. De fortjener 6 millioner av 6 millioner mulige stjerner (ikke David-stjerner naturligvis). Men – i noe som kun kan beskrives som en utilgivelig glipp – ser jeg at jeg faktisk har glemt å nevne at våre naboer også har en podkast fylt til randen med humoristisk hatprat. Podkasten heter Radio 266B og er oppkalt etter Danmarks lov mot hatytringer, en lov som er nesten like orwelliansk som vår egen «Likestillingslov«.

I den nyeste episoden snakker danskene om Scandza-konferansen som nylig fant sted og en av gjestene (Stråmand) påpeker hvor flott det er å være med så mange likesinnede i virkeligheten. Det er morsomt å shitposte på internett, men det får en ekstra dimensjon når man møter menneskene bak psevdonymene. Det å bli kjent med kvalitetsmennesker fra våre naboland er verdt reisen og er enda viktigere enn talene som holdes. Selv små doser av konspirasjonsteoretikere og ekstrem autisme blant folk som stiller spørsmål er lett å tolerere når flertallet av de som er der er så bra mennesker.

Jeg anbefaler alle å sjekke ut danskenes podkast. Det krever litt anstrengelse for en nordmann å skjønne hva som blir sagt, men det er vel verdt innsatsen. Det er kvalitet fra start til slutt.

5 kommentarer

    • Haha! Storhjernet kan det vel saktens kalles. Men meningsfullt? Vel… Kanskje kan vi se visdommen i det danske tallsystem hvis dere gir Grønland og Færøyene tilbake til Norgesveldet :DDD

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s