Arisk arbeiderpartist slår slag for rasen, blir undergravet av rotteaktig fjellape

Vel. Dette er en bisarr situasjon.

Hvis noen skulle spurt meg «Tore, hvem er mest arisk av disse to:»combined

Så hadde jeg aldri gjettet at det var han på venstresiden.

Masud Gharahkhani skriver – med rette – at vår innvandringspolitikk ikke egentlig er human, siden den mengden penger vi bruker på innvandringsadvokater i Norge alene kunne gitt skole til millioner av barn i den tredje verden. Han påpeker også at

Det er ikke rettferdighet og humanitet man kjenner på, når man sier nei til noen som innstendig ber om å få bli her eller komme hit. Men så lenge vi er imot fri innvandring, sier vi alle sammen nei, direkte eller indirekte.

Uten tvil riktig. Han påpeker også det faktum at

Afrika sør for Sahara er inne i en historisk fase med befolkningseksplosjon, slik andre deler av verden har vært tidligere. Folketallet anslås å øke fra 1 til 1,4 mrd. innen 2030 – det er tolv år til.

Den altfor moderate økonomiske veksten, må vi gjøre det vi kan for å styrke. Men den demper ikke trangen til å emigrere. Den øker muligheten. Sammen med økt informasjonstilgang, inviterende diasporamiljøer og profesjonaliserte menneskesmuglingsruter, gir det et trykk på Europas grenser som bare vil øke. Vi snakker ikke om dugnad eller skippertak her. Dette går ikke over.

Dette er også veldokumentert og sant, og alle som har fulgt et gram med vet dette (om noen seriøst sier seg uenig, legg igjen en kommentar og jeg kan skolere vedkommende).

Gharahkhani er selvfølgelig fra Iran, og har et fnugg av det ariske i seg. Derfor kan han se på disse tingene på en objektiv og produktiv måte.

Det samme kan ikke sies for Pål Nesse og Bjørn Tore Godal. Til tross for navnene kan det synes at deres mor/bestemor har hatt seg med en tilreisende sjømann eller tre, formodentlig en fra et riktig eksotisk land. De to herrer er totalt blottet for den nordiske, objektive måten å se verden på.

Ingen av dem klarer å motbevise at det er mange ganger mer effektivt å hjelpe i nærområdene enn i Norge. Ingen av dem klarer å argumentere med noe annet enn kvinnelige appeller til «solidaritet» og FNs flyktningkonvensjon. Ingen av dem klarer å bestride at 400 millioner afrikanere som blir født de nest 12 årene kommer til å dra rett i retning Europa, og at vi ikke har sjans til å ta inn så mange.

Er de onde eller dumme? Jeg vet sannelig ikke. Den politikken de støtter er destruktiv både for de brunbeisede raser og oss, og de ser ut til å vite det. Hva slags sinn kan støtte en sånn politikk? Et destruktivt og ondt et, helt sikkert. Men på den annen side kan veldig dumme mennesker med lav evne til selvstendig tenkning også støtte dette. Jeg skal ikke si sikkert, men kommenter gjerne i feltet under.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s