BEKREFTET: Alt-høyre er eneste antikrigsbevegelse i Norge

Redaksjonen i Dagens Blest har ikke all verdens til overs for klassekampen. Men likevel: Den viste sin verdi denne uken da den, som eneste (tror jeg) avis i Norge gjorde gravende journalistikk angående Norges rolle i Syria.

Hva de fant var at den militsen vi hadde trent i Syria hadde utviklet seg i forutsigbar retning. Der den i utgangspunktet skulle kjempe mot IS har den nesten umiddelbart begynt å kjempe mot Assad. Solberg hevder dette ikke var intensjonen, militsen selv motsier henne.

Det er et par implikasjoner av dette:
Først, så støtter vi opprørere mot Assad – dersom Assad faller blir Syria et jihadistisk helveteshull som etnisk renser alle minoritetene i landet

Deretter, så bryter vi folkeretten. Folkeretten er klar på at et land ikke kan begå krigshandlinger mot andre land uten tillatelse fra sikkerhetsrådet, og det å væpne opprørsgrupper er en klar krigshandling.

Fra forrige Syria-Angrep, da Mike Enoch (Høyre) og Richard Spencer (midten m/plakat) var eneste gruppe som demonstrerte mot angrepet

Til deres ære er SV, Sp og Rødt noe kritiske til det hele. Resten? Ikke et kritisk utsagn. Ikke fra dagbladet, aftenposten, VG, Røde Kors, Flyktningehjelpen eller Amnesty heller.

Er det ikke morsomt? Vi anklages for å være imot «internasjonale forpliktelser» og «menneskerettigheter» dersom vi ikke vil oversvømmes av afrikanske lykkejegere i hundretusentall. Men de samme menneskene bryr seg ikke et døyt om at vi bokstavlig talkt driver proxy-krig mot Russland og Assad i Syria til fordel for jihadister, i strid med alt som heter internasjonal rett.

Disse menneskene bryr seg ikke en dritt om menneskerettigheter eller internasjonal rett. Disse tingene er bare et redskap for dem, et redskap for å få deg til å gjøre som de vil. Vi i det alternative høyre derimot, har vært imot å intervenere i Syria fra starten av – vi er med andre ord mer humane enn hovedstrømmen i norsk politikk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s