Antwerpen snart totalt etnisk renset

citygames-antwerpen

Antwerpen, i likhet med de fleste andre europeiske byer, har en rik og mangfoldig kultur å ta vare på. Kunstnere, arkitekter og arbeidere gjennom generasjoner har lagt sitt preg på byen og skapt et riktig vakkert skue, som de har håpet på å kunne arve bort til sine sarasenernes etterkommere.

Belgia Islam

Vent, hva? Sarasenerne? Hvorfor vil noen arve bort århundrer av tradisjoner til fiendtlig innstilte stammer fra andre siden av verden? Var det noen som stemte for dette?

Men det er nå det som skjer. I dag er 75% av unge mennesker i Antwerpen utlendinger – og tallet stiger stadig. Det er overflødig å nevne at disse 75% er ganske heftig subsidiert av de 42% (voksne belgiere) som betaler alle skattene. Hva vi ser er altså en total etnisk erstattelse: De originale innbyggerne av området er erstattet av helt fremmede stammer.
I Norge er vi litt bak i ‘utviklingen’ (regresjonen er nok et bedre ord) men det skjer her også: Mange bydeler er allerede minoritetsnorske.

En parallell ting skjer i Frankrike – men i Frankrike har de av en eller annen grunn et opprop som protesterer dette:

More than 300 political leaders, intellectuals and celebrities have signed a manifesto claiming that French Jews have fallen victim to a form of ethnic cleansing perpetrated by radical Islamists, amid the indifference of the country’s elite.

Nicolas Sarkozy, the former president, Manuel Valls, the former prime minister, Charles Aznavour, the singer, and Gérard Depardieu, the actor, are among those who have thrown their weight behind the document.

[…]

“French Jews are 25 times more at risk of being attacked than their Muslim counterparts,” it adds. “Ten per cent of the Jewish citizens of the Paris region . . . have recently been forced to move because they were no longer secure in certain council estates. This is a quiet ethnic cleansing.”

France has Europe’s biggest Jewish community, with more than 500,000 people, and the biggest Muslim population, with about eight million people. More than 3,300 Jews left France for Israel last year, more than from any other western country.

Er ikke dette rart? Når jøder forlater Frankrike er dette ansett som etnisk rensning av jøder. Men når belgiere ikke lenger kan bo i Antwerpen, nordmenn ikke kan bo på i Groruddalen og så videre så er dette av en eller annen grunn ikke etnisk rensning, selv om det foregår i større skala.

Metodene er det samme: Kriminalitet og utrygghet sprer seg og gjør at befolkningene flytter seg, pluss at europeerne tvinges til å subsidiere reproduksjonen til de innflyttende befolkningene i stor grad. Dette fører til etnisk rensning av innfødte europeere. Jeg synes det er på tide at noen tar bladet fra munnen og sier dette.

Belgia moske

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s