Høvding Lysglimt vinner mot løgnerpressen

Lysglilmt eggelikør og sverd

Løgnerpressen er som kjent full av løgnere. Vi ser alle frem til den dagen hvor de må betale dyrt for å ha spredd sin propaganda og feilinformasjon til det norske folk. Måtte straffen bli rettferdig og streng. Vi har nå fått en liten forsmak på dette i forbindelse med medienes dekning av høvdingen selv, Hans Jørgen Lysglimt Johansen. Vårt Land har blitt felt i Pressens Faglige Utvalg (som får en gangs skyld gjør jobben sin) og dette kan kun beskrives som en stor seier mot norsk løgnerpresse. Lysglimt har følgende å si om nyheten:

Det mest problematiske i denne saken er jo hvordan Regjeringen har latt seg utnytte i en koordinert sammensvergelse av en fake news drittpakke fra en falsk twitter konto, Ervin Kohn og Vårt Land – og det uten å konfrontere meg eller Alliansen med den drittpakken de har fått.

Hanrei-Høyre, med Torbjørn Røe Isaksen og Jan Tore Sanner i spissen, kastet ikke bort tiden før de tok avstand fra såkalte «anti-jødiske konspirasjonsteorier» som Lysglimt angivelig har kommet med. De fleste av disse er naturligvis 100% sanne, men det er ikke det viktigste i denne saken. Hovedpoenget her er som Lysglimt påpeker at fordømmelsen fra statsrådene med stor sannsynlighet er basert på meldinger fra en falsk Twitter-konto som utga seg for å være Lysglimt. Ikke overraskende at mediene hopper på slike anklager uten å sjekke, men ganske ille at det kan utgjøre basis for en fordømmelse fra den norske regjering.

Partileder i Alliansen Hans Jørgen Lysglimt Johansen og Alliansen vant i dag en viktig seier i Pressens Faglige Utvalg PFU mot Vårt Land.
Saken gjelder den sammensvergelse i en koordinerte svertekampanje som ble kjørt mot Lysglimt Johansen og Alliansen i Vårt Land på tampen av valgkampen i 2017. Sakens sammensvergelse impliserer selvfølgelig Vårt Land men også Ervin Kohn i Antirasistisk Senter samt viktigst selve Regjeringen.

Vi krever nå at Regjeringen trekker tilbake sin fordømmelse av meg fra 6. september 2017 titulert “Uakseptable ord”.

Dagens Blest stiller seg bak dette kravet og vi forventer snarlig handling fra Regjeringen. Erna Solberg trenger å ta en pause fra bollespisingen og unnskylde oppførselen til sine patetiske ministre. Røe Isaksen bør idømmes straffearbeid slik at testosteronnivået hans kan heves over dette pinlig lave nivået. Jeg mener, se på dette bildet og si meg at denne fyren hører hjemme i norsk politikk.

Torbjørn Røe Isaksen
Hva er i veien, Torbjørn? Har du ikke fått din daglige dose med nøtter?

Innlegget til Lysglimt gir detaljene i saken:

Onsdag 6. september, kun 5 dager før Stortingsvalget, gikk Regjeringen med Torbjørn Røe Isaksen og Jan Tore Sanner ut og fordømte meg og mitt parti Alliansen for det de kaller “Uakseptable ord” og “hatefulle ytringer”. Fordømmelsen ble publisert i Vårt Land på nett og papir samt på Regjeringens offisielle nettsted.
Min påstand er at det er åpenbart at Regjeringens fordømmelse med overveldende sannsynlighet må ha lagt til grunn falske Twitter meldinger fra den falsk Twitter konto som figurerte ved det tidspunktet. Den falske Twitter kontoen er vel dokumentert da Dagens Næringsliv i samme uke trykket tweeter fra den samme falske kontoen noe som er behandlet i PFU tidligere i år og beklaget av DN.

Saken begynte med at Ervin Kohn publiserte de falske twitter meldingene på sin Facebook side og deretter fikk en artikkel i Vårt Land der han ba Regjeringen “ta et oppgjør med Lysglimt Johansen”.
Vårt Land fulgte deretter opp med en leder der de følger opp at det må taes et oppgjør med undertegnede.
Det er verdt å notere at hverken Ervin Kohn, Vårt Land eller Regjeringen tok kontakt med meg om hvilken informasjon de hadde før de kom med disse krav og disse fordømmelser. Hadde de kontaktet meg ville jeg selvfølgelig kunne fortalt dem om den falske Twitter kontoen og denne saken ville vært avverget.

Ganske graverende. Denne Ervin Kohn liker tydeligvis ikke Lysglimt. Hva har han imot noen som prøver å gjøre det beste for Norge lurer kanskje leseren på. Svaret er naturligvis at norske interesser ikke er Ervins interesser.

Det han frykter mer enn noe annet er i ferd med å skje. Nasjonalismen er for første gang siden andre verdenskrig på vei tilbake i Europa. Hvordan føles det å vite at det er absolutt ingenting du kan gjøre for å hindre spredningen, Ervin? Det blir nok mange søvnløse netter fremover for elementer som gjør sitt beste for å undergrave nordmenns interesser. For oss derimot er fremtiden lys.

Lysglimt sol

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s